Zadní stříška - spoiler Zafira B - kde ?
Re: Zadní stříška - spoiler Zafira B - kde ?
U Zafiry bez panoramatické střechy se musí měnit i anténa.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Reklama
aha podruhé, tak to mě vůbec nenapadlo, že když zvednu dveře s křídlem, že se to už dotkne antény... mno a jaká anténa by tam teda měla být a kolik zhruba koštuje ? Hledat umim, ale otázka, zda najdu tu správnou. díky
Mrkni do galerie clena Hombre_71 jakej tam ma "doutnik"
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jj, pěknej doutník:-) vůbec si musim pořádně forum prolízt, je tu spousta pro mě novejch informací..
jestli se do stříšky vrhnu, pošlu pak do dané sekce také naši Zafiru
jestli se do stříšky vrhnu, pošlu pak do dané sekce také naši Zafiru
Jojo, já to mám už z výroby řešený tak, že je ta anténa součástí takové "základny", která ji posouvá trochu dopředu.
(viz moje auto v Club cars)
(viz moje auto v Club cars)
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Spoiler (stříška) tam mám asi již od výroby, anteny se nedotýká, a zadní spojler tam nemám, jediný co je asi blbý zasírá se hodně to brdové světlo nahoře ve dveřích spínou a smírem z cest. Jinač pohoda alespoň to vypadá lehce jinač ale nic podstatnýho, jo dobře se hledá na parkovištishimpi píše:byl jsem teď v Rakousku a tam to mělo spoustu Zafir, jen nevim, jestli se mi to tak nelíbilo, pač měly i ten spodní spojler:-) Proto bych to chtěl napřed vidět live. A měnit anténu proč ? Vždyť tam vůbec nezasahuje.
Jestli je celá akce za 11tis tak to nechám jak je:(
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...