CD30MP3 - dvě otázky
CD30MP3 - dvě otázky
Zdravim,
chci si do auta koupit zesilovač, subwofer a pravděpodobně si ještě nechám vyřezat do krytu kufru dvě kolečka a dám tam ještě dva nějaké pěkné reprodukty, které budou pasovat do interiéru a kámoš autoelektrikář mi řekl, ať se zeptám jestli to rádio má LINE-OUT, teda výstup aby ten subwofer a zesík tam šli napojit.
Druhá otázka, když odpojíme radio při zapojování té hudby a pak ho znova zandám, nebude to chtít aktivační kód ?
Bojim se toho, že nevim jestli mám k tomu radiu kód, mám kartičku (Opel Car Pass)
vzádu mám hodnoty
VIN (můj vin)
Security Code (4 místné čislo)
Engine Type/No (kod motoru)
Key No (Z- 4 místné číslo)
Radio Type/Code 0030 / (prázdno)
Key No (8 místné číslo)
CD-Change Type/Code
Serial No
Phone/Telematic Type
Serial No
pod Key No (pod Radio Type) už u žádného řádku nic neni, nevím jestli je to osmi místné číslo, ten kód mého radia. Potřebuju to potvrdit.
Díky předem všem za odpověď.
chci si do auta koupit zesilovač, subwofer a pravděpodobně si ještě nechám vyřezat do krytu kufru dvě kolečka a dám tam ještě dva nějaké pěkné reprodukty, které budou pasovat do interiéru a kámoš autoelektrikář mi řekl, ať se zeptám jestli to rádio má LINE-OUT, teda výstup aby ten subwofer a zesík tam šli napojit.
Druhá otázka, když odpojíme radio při zapojování té hudby a pak ho znova zandám, nebude to chtít aktivační kód ?
Bojim se toho, že nevim jestli mám k tomu radiu kód, mám kartičku (Opel Car Pass)
vzádu mám hodnoty
VIN (můj vin)
Security Code (4 místné čislo)
Engine Type/No (kod motoru)
Key No (Z- 4 místné číslo)
Radio Type/Code 0030 / (prázdno)
Key No (8 místné číslo)
CD-Change Type/Code
Serial No
Phone/Telematic Type
Serial No
pod Key No (pod Radio Type) už u žádného řádku nic neni, nevím jestli je to osmi místné číslo, ten kód mého radia. Potřebuju to potvrdit.
Díky předem všem za odpověď.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: CD30MP3 - dvě otázky
Rádio má stejný kód jako je Security Code (4 místné čislo) a je potřeba pouze k výměně rádia, displeje, UHP jednotky (bluetooth modul) či DAB (digitální vysílání) za jiné. Jinak ne a zadává se do TECH 2 při programování.
Naposledy upravil(a) RomanK dne 11 zář 2009, 00:28, celkem upraveno 1 x.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Ok, a co ten výstup LINE-OUT, má to moje rádio CD30MP3 abych tam mohl napojit subwofer??
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
To dark: To chces mat 9 reproduktorov??? Ked uz chces mat lepsi zvuk tak podla mna dlasie 2 repraky ti nepomozu, subwoofer dajme tomu ale ked som sa pytal v Opli tak mi povedali ze sa tam neda napojit. Ak chces mat lepsi zvuk tak podla mna by si mal ist do prerabky / vymeny tych sucastnych ... ale nie som odbornik v audio veciach, takze ak sa mylim tak sa vsetkym ospravedlnujem.
Mna by skor zaujimala otazka ci sa da napojit na CD30 MP3 mobil ... NOKIA E51 ... kabel alebo bluetooth?
Vdaka za odpoved.
M.
To dark: To chces mat 9 reproduktorov??? Ked uz chces mat lepsi zvuk tak podla mna dlasie 2 repraky ti nepomozu, subwoofer dajme tomu ale ked som sa pytal v Opli tak mi povedali ze sa tam neda napojit. Ak chces mat lepsi zvuk tak podla mna by si mal ist do prerabky / vymeny tych sucastnych ... ale nie som odbornik v audio veciach, takze ak sa mylim tak sa vsetkym ospravedlnujem.
Mna by skor zaujimala otazka ci sa da napojit na CD30 MP3 mobil ... NOKIA E51 ... kabel alebo bluetooth?
Vdaka za odpoved.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

Ohledne pripojeni mobilu bych volil spis samostatnou instalaci - PARROT
Vojta ho ma tusim.

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Ako to funguje? Neviem si to dobre predstavit. Kde napojim ten PARROT?
Ja si to predstavujem tak ako to mame na sluz. autach. Ked mobil polozim do auto sady a niekto mi zavola tak sa stlmi radio a pocujem ze mi niekto zvoni. Ak ten hovor zoberiem tak v reprakoch mi pocujem to co by som pocul v mobile, na vodicovom tienidle mame microfon ... Akonahle ukoncim hovor tak znova sa radio da povodneho stavu ... t. j. pusti radio alebo pokracuje v prehravani CD / MP3 a pod.
Tak ako je to s tou samozstatnou stanicou?
Vdaka.
M.
Ako to funguje? Neviem si to dobre predstavit. Kde napojim ten PARROT?
Ja si to predstavujem tak ako to mame na sluz. autach. Ked mobil polozim do auto sady a niekto mi zavola tak sa stlmi radio a pocujem ze mi niekto zvoni. Ak ten hovor zoberiem tak v reprakoch mi pocujem to co by som pocul v mobile, na vodicovom tienidle mame microfon ... Akonahle ukoncim hovor tak znova sa radio da povodneho stavu ... t. j. pusti radio alebo pokracuje v prehravani CD / MP3 a pod.
Tak ako je to s tou samozstatnou stanicou?
Vdaka.
M.

Tak jen namatkou co jsem nasel na netu ted v rychlosti - http://www.telcar.cz/cs/handsfree/hf/pa ... -odstavce/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A mohl by mi tady někdo napsat, který to teda ví 100% jestli to radio má LINE-OUT ? (výstup pro subáč)
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Vcera som mal radio vonku. Nie je v zadu ziadny LINE-OUT. Ja mam 7 repro a mam obsadene vsetky piny ... Akurat je tam miesto na Hands free sadu ....
Prajem pekny den.
Marian
Vcera som mal radio vonku. Nie je v zadu ziadny LINE-OUT. Ja mam 7 repro a mam obsadene vsetky piny ... Akurat je tam miesto na Hands free sadu ....
Prajem pekny den.
Marian

Žádné origo rádio (nové řady začínající CD, CDC, DVD) nemá výstup LINE-OUT a ani nikde v menu zvuku není ovládání úrovně výstupního signálu pro nějaký výstup. Řešení je zvolit zesilovač, který umí zpracovat výstup na reproduktor z origo rádia (utlumit jej) a pak jej zesílit na subwoofer. Při instalaci takového zesilovače je pak třeba dobře nastavit úroveň vstupního signálu (většinou nějakým potenciometrem na zesilovači) aby zesilovač nebyl přebuzený a v autě to jenom nedunělo a muzika nikde. Subwoofer pak bude závislý na nastavení hlasitosti reproduktoru, na který je napojený (např. pravý zadní).dark píše:A mohl by mi tady někdo napsat, který to teda ví 100% jestli to radio má LINE-OUT ? (výstup pro subáč)
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám