Navigace Astra H

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
milosh
Administrátor

Navigace Astra H

Příspěvek od milosh » 26 črc 2009, 08:21

Mate nekdo v aute? Zajimalo by me jak moc je podrobna a zda se podle ni da jezdit nebo je lepsi univerzalni reseni jako treba Tomtom a nez mit v aute navi od Opla radsi tam prehravat mp3 atd na displeji? Pokud toto lze?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

pepcco

Re: Navigace Astra H

Příspěvek od pepcco » 26 črc 2009, 10:42

Nazdar Miloshi. Ja mám origo navigáciu CD 70 NAVI s CID dislpeyom. Záleži tiež na tom aké máš CD. Zatial mám len CD 2008, chcelo by to už 2009, ale aj tak je to dosť dobré, doteraz som nemal problém. Teraz tam mám software z roku 2007 a ten už automaticky približuje križovatku, keď do nej vchádzaš. Dá sa vložiť do trasy viac cieľov, teda prejazdných miest. Hlásy napr. zápchy, obmedzenia na ceste, obcházky.... Pri dojazde RANGE menej ako 50 km, vyhľadáva automaticky najbližšie čerpacie stanice. Keď som si auto doviezol, mal som tam displey GID a s týmto displeyom bola navigácia žalostná, keď už origo, tak s CIDom. Ja som spokojný. :)
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1

milosh
Administrátor

Re: Navigace Astra H

Příspěvek od milosh » 26 črc 2009, 20:02

Dik za info az budu vybirat Hacko dam na rady :P
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět