Typy autorádií Astra H, Zafira B
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Typy autorádií Astra H, Zafira B
Magnetofony R10 : Pouze rádio.Myslím že se ani nedodávaly do ČR
Radio SS20 : Kazetový magnetofon.
Magnetofony CD30 : Předchůdcem modelU CD30MP3, vydaný v jednoduchých zařízení na určitou dobu. Obsahuje Radio + CD. Nejjednodušší ekvalizér s několika presets, nastavitelný vysoké a nízké kmitočty.Power dynamika: 4h17 W na základnu
Poslední změna CD30, stejně jako u CDMP3 byl nahrazen dodavatel zařízení, a současně změněn design. Navíc mírně upravil logiko ovládání (od roku změnil počet tlačítek).
Magnetofony CD30 MP3 : A vyspělejší verze CD30, je podporován formátem MP3 (Radio + CD + MP3 formátu, podpora). U některých je možné AUX - vstupy pro připojení externích zařízení, jako je MP3-Player. Power dynamika: 4h20 W na základnu.
Naposledy změněno CD30 MP3 .Stejně jako v případě CD30 se z předchozího modelu ničím neliší navíc výrobcem se stal Grunding.
Radio SDS40 Opera : CD-měnič na 6 CD. Má 7 pásmový ekvalizér, některé stroje byly dodávány s akustikou na 2 Ohm,součástí běžného 4 Ohm.Power dynamika: 3h20 a 2h45 W W. Podpora MP3 nebyla do roku 2008. Od roku 2008, plně podporuje formát MP3. Podporuje zobrazení u CID, GID
CD50 : Rádio + CD s integrovaným telefonem.
CD70 Navi : Zvuková složka zcela obdobná jako u CD30MP3. Navigační část: mapu čte z CD - mechaniky.Podporuje displeje GID, CID.
DVD90 Navi : Zvuková složka zcela obdobná jako u CD30MP3.Navigační část:mapu čte z DVD přehrávače.Podporuje pouze displej CID.
Radio SS20 : Kazetový magnetofon.
Magnetofony CD30 : Předchůdcem modelU CD30MP3, vydaný v jednoduchých zařízení na určitou dobu. Obsahuje Radio + CD. Nejjednodušší ekvalizér s několika presets, nastavitelný vysoké a nízké kmitočty.Power dynamika: 4h17 W na základnu
Poslední změna CD30, stejně jako u CDMP3 byl nahrazen dodavatel zařízení, a současně změněn design. Navíc mírně upravil logiko ovládání (od roku změnil počet tlačítek).
Magnetofony CD30 MP3 : A vyspělejší verze CD30, je podporován formátem MP3 (Radio + CD + MP3 formátu, podpora). U některých je možné AUX - vstupy pro připojení externích zařízení, jako je MP3-Player. Power dynamika: 4h20 W na základnu.
Naposledy změněno CD30 MP3 .Stejně jako v případě CD30 se z předchozího modelu ničím neliší navíc výrobcem se stal Grunding.
Radio SDS40 Opera : CD-měnič na 6 CD. Má 7 pásmový ekvalizér, některé stroje byly dodávány s akustikou na 2 Ohm,součástí běžného 4 Ohm.Power dynamika: 3h20 a 2h45 W W. Podpora MP3 nebyla do roku 2008. Od roku 2008, plně podporuje formát MP3. Podporuje zobrazení u CID, GID
CD50 : Rádio + CD s integrovaným telefonem.
CD70 Navi : Zvuková složka zcela obdobná jako u CD30MP3. Navigační část: mapu čte z CD - mechaniky.Podporuje displeje GID, CID.
DVD90 Navi : Zvuková složka zcela obdobná jako u CD30MP3.Navigační část:mapu čte z DVD přehrávače.Podporuje pouze displej CID.
- Reklama
Re: Typy autarádií Astra H,Zafira B
nevim co si představit pod "Zvuková složka zcela obdobná jako u CD30MP3" ale cd70 navi hraje výrazně líp než cd 30 mp3
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Rozumím tomu dobře že CD30 má výkon 4x17W?
Re: Typy autorádií Astra H, Zafira B
Tady jsem nasel zajimavy web ohledne navigaci, i par radii z Hacka tam je
http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/index.php?f=100
http://www.navigatiehelpsite.nl/forum/index.php?f=100
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
CD30 nebyl předchůdce modelu CD30 MP3, nabízí se celou dobu současně.
tenhle výkon má každý tuctový rádio a hlavně, že na tatrance píšou 4x50WJuray píše:Rozumím tomu dobře že CD30 má výkon 4x17W?
EX Opel Astra H caravan
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kluci.ja to převzal od rusaku.(jako vždy)takže co tam měli napsaný oni.tak jsem napsal sem.
Proto mi to bylo strášně divný že by 17W hrálo takhle;)
Zdravím...mám CD30 v Corse a zajímám me jaký výkon opravdu má (RMS), protože bych rad vymenil repro za lepší, popřípade vaše zkušenosti:-) Dekuji
Nasel jsem na Ebay radio DVD100 Navi, to je naka uplna novinka? Pise tam helmut ze to je lepsi nez 70 a 90rada cozu je logicke kdyz to jke vyssi cislo, jake to ma zmeny proti 90? Romane?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet