Čeština a slovenština pro navigace Touch & Connect
-
- Kontaktovat uživatele:
Čeština a slovenština pro navigace Touch & Connect
Nové vozy OPEL Antara, Corsa-D a Zafira-B jsou na přání vybavovány navigacemi BOSCH Touch & Connect (dále T&C). Navigace T&C lze koupit za méně než 10.000 Kč, takže jsou také velmi zajímavou alternativou pro stávající uživatele, kteří by rádi nahradili zastaralá rádia typu CD30/MP3.
Po usilovné práci jsem dokončil kompletní českou lokalizaci navigací T&C. Vše, co navigace v textové podobě zobrazuje a mluveným slovem oznamuje, je od nynějška k dispozici i v českém jazyce. Pro náhled přikládám několik fotografií. Do konce týdne připravím, a na svém YouTube kanále zveřejním, demonstrační video a do konce roku doplním kompletní popis české lokalizace na stránky PepaS.cz. Pro slovenské uživatele je k dispozici verze, která zobrazuje většinu textů v českém jazyce (vyjma názvů států a názvů kategorií bodů zájmů POI, které jsou již ve slovenštině) a mluví slovensky. Pokud se objeví ze strany slovenských uživatelů větší zájem, vznikne plná slovenská lokalizace.
Po usilovné práci jsem dokončil kompletní českou lokalizaci navigací T&C. Vše, co navigace v textové podobě zobrazuje a mluveným slovem oznamuje, je od nynějška k dispozici i v českém jazyce. Pro náhled přikládám několik fotografií. Do konce týdne připravím, a na svém YouTube kanále zveřejním, demonstrační video a do konce roku doplním kompletní popis české lokalizace na stránky PepaS.cz. Pro slovenské uživatele je k dispozici verze, která zobrazuje většinu textů v českém jazyce (vyjma názvů států a názvů kategorií bodů zájmů POI, které jsou již ve slovenštině) a mluví slovensky. Pokud se objeví ze strany slovenských uživatelů větší zájem, vznikne plná slovenská lokalizace.
Naposledy upravil(a) PepaS dne 11 pro 2014, 09:32, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čeština a slovenština pro navigace Touch & Connect
ještě pár obrázků...
-
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem viděl T&C poprvé, byl jsem zklamaný... nyní, když znám všechny možnosti T&C musím konstatovat, že je to velmi povedené zařízení.
- vojtavojta
To urcite,ale to umisteni je trochu nestastne. Je hodne nizko ale to je O.T. Dobra prace mistre
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
-
- Kontaktovat uživatele:
Nyní je také k dispozici nové video ilustrující funkci české lokalizace navigace Touch and Connect.
Uživatelská příručka navigace OPEL Touch & Connect v češtině ve formátu PDF ke stažení > PDF <.
Uživatelská příručka navigace OPEL Touch & Connect v češtině ve formátu PDF ke stažení > PDF <.
Jenom se zeptám: toto rádio je novinkou od Blaupunkt? Já že jsem se snažil najít starší rádio k prodeji, ale byl jsem neúspěšný...
-
- Kontaktovat uživatele:
Kombinované rádio Touch and Connect vyrábí společnost BOSCH a cca. 3 roky se od výroby osazuje do vozů Antara, Corsa-D a Zafira-B. Před časem se dalo koupit na ebay pod 10.000 Kč. U OPELu stojí asi kolem 20.000 Kč.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen amatersky dotaz. Android v tom asi neni co?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
V navigaci Touch and Connect běží RTOS Nucleus.