Vymena radia za Pioner + BC problem vymena Displaya

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
martexx

Vymena radia za Pioner + BC problem vymena Displaya

Příspěvek od martexx » 20 lis 2014, 17:50

Caute tak toto je asi moj prvy komentar vobec ohladom aut :D

Mam taky problem mam astru H GTC vymenil som to hrozne CD30 radio.
Nejde mi volant ale ok to som ani nechcel naco a na to je redukcia to by sa dalo spravit viem ale
vadi mi ze sa neviem dostat do nastaveni toho displayu alebo BC.Autoradio mam Pionner DEH x5600BT
Chcem sa spytat ci niekto vie ako sa tam dostat popripade rozmyslam ze by som vymenil ten display za iny lebo teraz je tam v podstate zbytocny ... ja mam ten mensi oranzovy ale videl som ako sa to dava dole a viem ze sa tam da dat aj vacsi a tak isto som videl aj niektory tam maju namontovane kamery.
Chcem sa spytat ci viete ako sa to da spravit.. lebo ked kupim asi nejake 7 palcove LCD nemusim ho tam dat spravne nebude pasovat alebo tak ... toto radio ma display out coz sice moc nerozumiem co to je tak viem ze sa daju zobrazovat asi informacie na lcd ale nvm jak to spravit-je to motanica :D
Na to aby som tam dal vacsi display potrebujem asi tu vacsiu redukciu to okienko do toho panelu ?

Skuste niekto nieco prosim napisat ako by som toto mohol vyriesit lebo mi vadi ze ten display je tam zbytocny a radsej by som tam dal vacsi prepojeny s radiom.
Dik.

Reklama

power2

Re: Vymena radia za Pioner + BC problem vymena Displaya

Příspěvek od power2 » 20 lis 2014, 20:18

Tak by si taky mohl vyzkoušet poprvé hledat. Ohledně palubního počítače a neoriginálního rádia jsou tady toho mraky! Stejně jako typy displaye. Největší rámeček pro display je rámeček pro CID.

lkralicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lkralicek » 21 lis 2014, 14:08

A za třetí tam nikdo nemá namontovanou kameru. :D
Opel Astra H Caravan 2007 1,6 77 kW (105 k) a 150 Nm modrošedá metalíza
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/

Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com

PepaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PepaS » 21 lis 2014, 14:42

martexx píše:Mam taky problem mam astru H GTC vymenil som to hrozne CD30 radio.
Nejde mi volant ale ok to som ani nechcel naco a na to je redukcia to by sa dalo spravit viem ale vadi mi ze sa neviem dostat do nastaveni toho displayu alebo BC.
když si seženeš GID displej DelphiGrundig, tak tam lze nastavit režim pro rádio T&C, které také neumí ovládat menu nastavení displeje. V tomto případě se na displeji objeví samostatná záložka pro nastavení a vše se ovládá přes tlačítka na volantu.
martexx píše:Chcem sa spytat ci niekto vie ako sa tam dostat popripade rozmyslam ze by som vymenil ten display za iny lebo teraz je tam v podstate zbytocny ..
zdání klame! Kromě toho, že displej cosi zobrazuje, tak také zajišťuje další důležité funkce ve voze - je nenahraditelný. Pokud bys tam chtěl dát nějaký svůj displej, můžeš, ale ten původní tam musíš někam „zastrčit“ a nechat :)
http://www.PepaS.cz - vše o češtině, slovenštině a o Modulu Komfortní Jednotky pro OPEL

Odpovědět