Výměna repro
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
Výměna repro
Ahoj Astraři
Tak jsem prošel všechna témata ohledně repro atd.... a nikde jsem se nedozvěděl ucelenoou odpověď kde sehnat repráky do Astra
Nějaký který by hrály A1
Nebo aspoň něco aktuánějšího než z roku 2008
Dokázal by mi někdo poradit, kde se daj v čechcách sehnat, nějaký internetový obchod...??¨
Předem moooc děkuji
Tak jsem prošel všechna témata ohledně repro atd.... a nikde jsem se nedozvěděl ucelenoou odpověď kde sehnat repráky do Astra
Nějaký který by hrály A1
Nebo aspoň něco aktuánějšího než z roku 2008
Dokázal by mi někdo poradit, kde se daj v čechcách sehnat, nějaký internetový obchod...??¨
Předem moooc děkuji
Opel Astra kombi 1,7CDTI Z17DTH rok 2005
- Reklama
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna repro
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Já kupoval pioneery http://www.ok1.cz/autoreproduktor-pione ... l/d-12394/
Před 3ma měsícama to tady vycházelo nejlevněji, akorát si počkáš tak 2-3 týdny na dodání
Před 3ma měsícama to tady vycházelo nejlevněji, akorát si počkáš tak 2-3 týdny na dodání
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
A1 myslím jako aby byly kvalitní:D
To se tak říká...
To se tak říká...
sice nejsou 90000000W od 1Hz do 99kHz, ale hrají slušně. O poznání líp, jak origo papíráky
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
No teda ty pioneery vypadaj moooc hezky, děkuju.
Takže to jsou malý i velký do předních dveří, jo??
Do zadních pasujou taky??
Takže to jsou malý i velký do předních dveří, jo??
Do zadních pasujou taky??
To netuším... ale vzadu nesedíš;) V sadě jsou komplet dveře s výškovým
https://www.opel-astra-h.cz/vymena-reproduktoru/
https://www.opel-astra-h.cz/pioneer-ts- ... eho-opela/
https://www.opel-astra-h.cz/pioneer-ts- ... eho-opela/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- pepino231187
- Kontaktovat uživatele:
No paráda.
Demontovat výplň dveří je sranda, to mám už několikrát za sebou.
Asi se stanu dalším majitelem těchto repráků
Už se na ně těším.
Děkuji
Demontovat výplň dveří je sranda, to mám už několikrát za sebou.
Asi se stanu dalším majitelem těchto repráků
Už se na ně těším.
Děkuji
- filipek013
ake mas radio???
kamos menil origo repro za tieto pioneer ale k radiu cd30 a podla mna to moc zmysel nema za tie peniaze.... samozejme nejaka zmena k lepsiemu nastala, ale ako pisem za tie prachy to rozhodne nestoji.
proste ked je na prd radio mozes menit repro aj za najlepsie na svete, no s mizernym vysledkom.
ja som spravil jemny tuning mojho cd30 mp3 (grundig) podla navodu co je tu na fore a musim povedat, ze kvalita zvuku isla tak o 2-3 levely hore aj s povodnymi origo reproduktormi. Urcite repro budem menit aj ja, no nie za tieto pioneer (hoci su dost good ) a este vytlmim dvere. potom by mala byt uz slusna muzika v aute.
jedina vyhoda tychto repro je v montazi, proste vymenis kus za kus, netreba riesit redukcne podlozky a konektor.
Ak si aspon trocha zrucny za cenu tychto jednych repro zozenies aj predne aj zadne porovnatelnej kvality+spominane redukcie...
je to len moj nazor, ako pisali chalani vyssie, repraky su to velmi slusne a zmena je pocut, ked chces jednoduchu montaz chod do toho, ak mas chut sa troska pohrat s tym, sprav aspon to co ja.
A ak mas minimalne cd 70, tak len vymen repro.
kamos menil origo repro za tieto pioneer ale k radiu cd30 a podla mna to moc zmysel nema za tie peniaze.... samozejme nejaka zmena k lepsiemu nastala, ale ako pisem za tie prachy to rozhodne nestoji.
proste ked je na prd radio mozes menit repro aj za najlepsie na svete, no s mizernym vysledkom.
ja som spravil jemny tuning mojho cd30 mp3 (grundig) podla navodu co je tu na fore a musim povedat, ze kvalita zvuku isla tak o 2-3 levely hore aj s povodnymi origo reproduktormi. Urcite repro budem menit aj ja, no nie za tieto pioneer (hoci su dost good ) a este vytlmim dvere. potom by mala byt uz slusna muzika v aute.
jedina vyhoda tychto repro je v montazi, proste vymenis kus za kus, netreba riesit redukcne podlozky a konektor.
Ak si aspon trocha zrucny za cenu tychto jednych repro zozenies aj predne aj zadne porovnatelnej kvality+spominane redukcie...
je to len moj nazor, ako pisali chalani vyssie, repraky su to velmi slusne a zmena je pocut, ked chces jednoduchu montaz chod do toho, ak mas chut sa troska pohrat s tym, sprav aspon to co ja.
A ak mas minimalne cd 70, tak len vymen repro.
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex