Hodiny
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Hodiny
uz delsi dobu sleduji ze se mi porad zpozduji hodiny,nevite nikdo cim by to mohlo byt???
Opel Astra OPC
- Reklama
Re: Hodiny
Taky to pozoruju, nastesti tak o 5 minut za pul roku...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
někde jsem tu kdysi četl, že stačí (asi) TECHem nastavit u rádia jako zemi Německo a přes RDS se hodiny aktualizujou samy a přesně. Doufám, že si to pamatuju dobře.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Mě se hodiny aktualizují pomocí RDS, ale chtěl bych se zeptat na jinou věc. V servisním menu mám odchylku času pro seřízení 3 min. Dá se to nějak přenastavit na 0 min? Respektive určitě to nějak jde, protože jsem to tu někde viděl na screenshotu obrazovek BC, bylo tam 0.
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem v servisu na TECH2 kvůli nové přítomnosti MKJ od PepaSe , tak jsem si tam kromě záložkového menu nechal navolit u rádia i zemi Německo. Zatím se hodiny nezpožďují, ale je to moc krátce. Tj. možná se zásadně mýlím, možná to funguje jak jsem psal v předchozím příspěvku.
Závěr bude až s delším odstupem (jestli to vůbec funguje).
Závěr bude až s delším odstupem (jestli to vůbec funguje).
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
kdyz nechas navolit zemi nemecko,nebude to pak psat udaje na palubnim pc v nemcine?????ja jsem koukal do manualu nastavil nemecko ale to je asi jen jazyk a to asi nema nic spolecneho s timto problemem co?
Opel Astra OPC
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
nene je to někde v menu TECHu2. Nic uživatelského.
Kdysi jsem to tu někde četl, že se to tak má udělat pro přesný chod hodin, tak jsem využil toho, že jsem byl v servisu a zkouším, jestli to je to kec, anebo hodiny půjdou OK.
Kdysi jsem to tu někde četl, že se to tak má udělat pro přesný chod hodin, tak jsem využil toho, že jsem byl v servisu a zkouším, jestli to je to kec, anebo hodiny půjdou OK.