2DIN GPS Navigace
2DIN GPS Navigace
Ahoj potreboval bych poradit s timto radiem http://www.specialniautoradia.cz/www-sp ... rsa-Meriva Jestli mate nake zkusenosti napriklad jestli vymena klasickeho radia za tohle nese nake zapory napriklad nake nefunkcni prvky s Displayem na palubovce a potom by me zajimalo jak tato cinska navigace funguje jestli nezamrza da se do ni dat cestina a jestli je to nejlepsi volba protoza ja jsem nic lepsiho nenasel na foru jsem zkouknul snad vsechny Topicky ale vetsinou nefunguji linky predem diky vsem za reakce
1,7CDTI 74kW (Z17DTH) Elegance
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2DIN GPS Navigace
Tuto temu 2DIN radii uz dlhsie sledujem, ale stale skoncim na tom, ze je to pomerne vela penazi za neoriginalny diel. Zatial nemam osobne skusenosti s takymito radiami (nepoznam nikoho kto by si to kupil). To radio co si nasiel vyzera celkom schopne. Myslim ze ked pisu ze podporuje ovladanie na volante tak s tym by nemal byt problem. Je ale dost mozne ze ti vobec nebude komunikovat s hornym displayom. Ostatne funkcie ako DVB-T, DVD, cuvacia kamera by mali fungovat.
Jedine radio ktore urite komunikuje s ovladanim aj displayom, dokonca sa da ovladat palubny pocitac, je toto radio:
http://www.zenec.com/en/products/ego/opel/ze-nc5011d/ Je to nemecky vyrobca takze si s nemeckymi autami aj rozumie a je to poladene presne na opel.
Jeho prva nevyhoda je cena, niekde okolo 700 EUR (20 000,-Kč) a druha ze komunikuje po anglicky alebo nemecky..
Ma ale aj vyhody, a to napr ze podporuje A2DP profil pre Bluetooth, teda okrem telefonovania si vies pustit aj skladbu priamo z mobilu. Dalej urcite pekne prepracovana navigacia s peknou grafikou, to sa u takychto radiach len tak nevidi.
V principe si myslim, ze vsetci v cine sa snazia dotiahnut na prave tento model.
Jedine radio ktore urite komunikuje s ovladanim aj displayom, dokonca sa da ovladat palubny pocitac, je toto radio:
http://www.zenec.com/en/products/ego/opel/ze-nc5011d/ Je to nemecky vyrobca takze si s nemeckymi autami aj rozumie a je to poladene presne na opel.
Jeho prva nevyhoda je cena, niekde okolo 700 EUR (20 000,-Kč) a druha ze komunikuje po anglicky alebo nemecky..
Ma ale aj vyhody, a to napr ze podporuje A2DP profil pre Bluetooth, teda okrem telefonovania si vies pustit aj skladbu priamo z mobilu. Dalej urcite pekne prepracovana navigacia s peknou grafikou, to sa u takychto radiach len tak nevidi.
V principe si myslim, ze vsetci v cine sa snazia dotiahnut na prave tento model.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Tak do ty cinsky by se mely dat nahrat mapy pise se tam podpora map: IGO8, TomTom ,Route66,... coz by mi stacilo, ja chtel prave nahradit to radio ve strednim panelu ktere se mi moc nelibi. Jinak jak si mluvil o te komunikaci s hornim Displayem tak to by bylo hodne spatne kdyby nefungovalo prepinani nic Jo kdyby ta cina stala kolem 5000 tak bych nevahal... A ta navigace co si nadhodil ty vypda dost dobre hlavne to menu se mi zda mnohem lepsi ty cinani delaj vsecko takovy detsky ale zase rozdil cca 15 000 je take dost
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Prepinanie bude fungovat aj z volantu, len na displai hornom nebude ukazovat nazov skladby alebo radia ale budes to vidiet len z displaya radia. Display ale samozrejme funguje nadalej len sa sprava akoby bolo vypnute radio.
A inak neviem ako pocitas, ale to neznackove stoji s dph necelych 11 000 a ten ZENEC 20 000, takze rozdiel je 9 a nie 15
A inak neviem ako pocitas, ale to neznackove stoji s dph necelych 11 000 a ten ZENEC 20 000, takze rozdiel je 9 a nie 15
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Tak to mi az tak nevagi hlavne aby ukazoval spotrebu a ostatni veci No budu o tom jeste uvazovat a cekat jestli nekdo napise ze toto radio ma a popse svoje reakce
Přídeš hlavně o možnosti ovládání palubního pc. Display je hodně nízko - za jízdy určitě nevhodný na ovládání. Další věc je lcd. Jestli tam dávají nějaký starší typy, na slunku to bude dost nečitelný. Máš tam odporovou dotykovou vrstvu, která to ještě zhorší.
Celkově je to takový malý pc. Má to mobilní windows, takže tam nahraješ třeba šikovný iGo (asi nejlepší navigace pro win mobile) a spoustu dalšího softu.
Já bych si to osobně nekoupil
Celkově je to takový malý pc. Má to mobilní windows, takže tam nahraješ třeba šikovný iGo (asi nejlepší navigace pro win mobile) a spoustu dalšího softu.
Já bych si to osobně nekoupil
Ta cina za tu cenu nic moc no a prijit o ovladani by mi vadilo:( tak nevim co tam dam misto toho radia uprime receno moc se mi nelibi
Čína...Kvalita všeho ůplně na....Ani bych o koupi nepřemýšlel je to na nic.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Tata mel v astre CID a moc me to nenatchlo zadne funkce rekl bych ani nevim kolik to tak i s radiem muze stat nak sem se nepokousel to ani najit. Skoda ze Opel nedela naky original za slusnou cenu