Dobrý den,
můžete mi prosím poradit jak zjistit security na vozidle Opel Astra H GTC rok výroby 2007?
Je možné zjistit kód pomocí diagnostiky 'op-com china clone'?
Případně pomocí jiného programu a připojením COM portu?
Pokud již existuje vyřešená diskuze na toto téma byl bych rád kdyby jste mi zaslali odkaz.
(Neakceptuji odpovědi typu:"napiš dealerovi, za poplatek xxxx,- ti to pošlou".)
Přečtení security code
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přečtení security code
Nic jiného ti nezbyde...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
1. Žádostí dealera Opel o zjištění security kódusniclman píše:...můžete mi prosím poradit jak zjistit security na vozidle Opel Astra H GTC rok výroby 2007?
2. Žádostí prvního prodejce vozidla o sdělení security kódu
3. Registrací na infotech.com a žádostí o zaslání security kódu
4. Vyčtením paměti některé jednotky pomocí programátoru a dekryptování kódu uloženém na specifické adrese v paměti.
5. Nalezením Carpassu
body 2 a 5 nejsou zpoplatněny, k bodu 4 je třeba HW vybavení a základní znalosti programování.
Kdyby to bylo tak jednoduché, nebylo by třeba security kódůsniclman píše:...Je možné zjistit kód pomocí diagnostiky 'op-com china clone'?
Návaznost na bod 4, programátorů je spousta, řádově za tisíce až desetitisíce, strkaj se většinou do USB portu.sniclman píše:...Případně pomocí jiného programu a připojením COM portu?
Akceptuješ?
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Jaký programátor by jste mi doporučil použít, případně jaký software?RomanK píše:4. Vyčtením paměti některé jednotky pomocí programátoru a dekryptování kódu uloženém na specifické adrese v paměti.
Jsem z Vyškova, takže dojet do Brna pro mě není vůbec žádný problém. Pravděpodobně by to bylo nejideálnější řešení.power2 píše:Jestli si z okolí Brna, tak RomanK to taky umí