Multimedialne DVD s navigaciou
Multimedialne DVD s navigaciou
Zdravim expertov,
mam Zafiru B 2007 1,9 CDTi, kupena od ruky, povodne v nej bol CD30 bez MP3, kedze som hladal alternativu s viacerymi moznostami nasiel som toto
cinska ftakovina, ale kopec funkcii, vsetko funguje bez vaznejsich problemov, ale!!! katastrofalne sa znizila schopnost prijmu radioveho signalu, ani v meste mi neudrzi frekvenciu a radio presumuje (cisty prijem sa strieda so sumenim, alebo takym presumenim do prehravania), podla navodu som zapojil aj 12V napajanie anteny a tak dalej, neviem co mam viac spravit, dokonca som vymenil aj antenu na streche, stale nic, moze byt problem s kablom od anteny k radiu?
Dalsou moznostou je vymena za CD70 navi alebo DVD90, ale tam by asi bola potrebna aj vymena BID za GID/CID, alebo nie?
V kazdom pripade by som rad vyriesil hlavne ten prijem radiosignalu, a ponechal tu cinsku hlupost, inak by som musel davat do toho dalsie prachy na kupu CD70/DVD90
dakujem
mam Zafiru B 2007 1,9 CDTi, kupena od ruky, povodne v nej bol CD30 bez MP3, kedze som hladal alternativu s viacerymi moznostami nasiel som toto
cinska ftakovina, ale kopec funkcii, vsetko funguje bez vaznejsich problemov, ale!!! katastrofalne sa znizila schopnost prijmu radioveho signalu, ani v meste mi neudrzi frekvenciu a radio presumuje (cisty prijem sa strieda so sumenim, alebo takym presumenim do prehravania), podla navodu som zapojil aj 12V napajanie anteny a tak dalej, neviem co mam viac spravit, dokonca som vymenil aj antenu na streche, stale nic, moze byt problem s kablom od anteny k radiu?
Dalsou moznostou je vymena za CD70 navi alebo DVD90, ale tam by asi bola potrebna aj vymena BID za GID/CID, alebo nie?
V kazdom pripade by som rad vyriesil hlavne ten prijem radiosignalu, a ponechal tu cinsku hlupost, inak by som musel davat do toho dalsie prachy na kupu CD70/DVD90
dakujem
- Reklama
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
Re: Multimedialne DVD s navigaciou
ahoj,měl jsem v předešlém autě to samé,ale jako 1DIN ,kde vyjížděl monitor.Výrobce,ikony a funkce jsou stejné.A stejně jako ty se katastrofálně snížil příjem rádia.Vyřešilo se to obstojně koupí FM zesilovače
jinak pro CD70 a DVD90 je celkem potřeba ten CID...takže cena je jinde,i když ted jsem to k sobě zrovna montoval místo CD30..
jinak pro CD70 a DVD90 je celkem potřeba ten CID...takže cena je jinde,i když ted jsem to k sobě zrovna montoval místo CD30..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ten,co jsem měl nějak nenacházim,ale v podstatě něco takéto: http://www.antiradary-distributor.cz/ni ... 20329.html
ja mam CD30 MP3 a prijem taky nic moc uz jsem to tu resil na foru ale ........obcas super pak zas kolisani jako by ruseni signalu z "dalky"ale hlavne ze mam repro pioner....
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
martini píše:ja mam CD30 MP3 a prijem taky nic moc uz jsem to tu resil na foru ale ........obcas super pak zas kolisani jako by ruseni signalu z "dalky"ale hlavne ze mam repro pioner....
tak to nevim,mě CD30 MP3 hrála v pohodě po celé CZ
ja to mozna blbe napsal jako hraje poslouchat se da ale kvalita mizerna obcasne .......irmscher píše:martini píše:ja mam CD30 MP3 a prijem taky nic moc uz jsem to tu resil na foru ale ........obcas super pak zas kolisani jako by ruseni signalu z "dalky"ale hlavne ze mam repro pioner....
tak to nevim,mě CD30 MP3 hrála v pohodě po celé CZ
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
no ved prave ja riesim to ze "poslech" je uplne o h...e, pretoze stanica pri nastavenom parametri AF (automatic frequencies) - ON kde by mala okamzite preskocit na dalsiu frekvenciu v ramci RDS info beha od 87.5 do 108 vkuse a nic nenajde, len ked natvrdo zadam frekvenciu a vypnem AF vtedy to ako tak udrzi, inac je to v prdeli, popytam sa na ten zosik a skusim to, potom dam vediet