Kód autorádia
Kód autorádia
Zdravím! Mám Astru F 96 s vestavěným rádiem Blaupunkt CAR 300. Po odpojení baterky se rádio "zamklo". Kód znám, ale nemůžu si vzpomenout, jakým způsobem se do rádia zadává, mohl by mi prosím někdo poradit? Předem děkuji.
- Reklama
Re: Kód autorádia
Já měl řadu let CDR 500 a dělalo se to tak, že musíš mít:
1. zapnuté zapalování
2. zapnout rádio a přitom tlačítko "AS" nějakou dobu (takže když zapínáš rádio musíš držet "AS" a ten kulatej "hajzl" dohromady ! dokud to nenaskočí )
3. pak zadáš své číslo
Doufám, že si to pamutuju dobře
1. zapnuté zapalování
2. zapnout rádio a přitom tlačítko "AS" nějakou dobu (takže když zapínáš rádio musíš držet "AS" a ten kulatej "hajzl" dohromady ! dokud to nenaskočí )
3. pak zadáš své číslo
Doufám, že si to pamutuju dobře
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Nevím, jak je to možné, ale já neznám kód rádia. Na té kartičce, na řádku , kde má být uveden kód, není nic napsané.
U Aster, Zafir a vůbec u nových modelů už rádio nemá klasický kód, ale je "spárováno" s displejem a asi i s celým systémem auta. Takže při vyndání - pokud chceš to rádio třeba prodat nebo dát do jinýho auta - se musíš napíchnout na TECH2 a rádio "rozvést" s autem. Naopak pokud chceš rádio koupit třeba starší, musí být "rozvedený" ze starýho auta a ty ho zase musíš přes TECH 2 "oženit" se svým autem. To samý platí pro displeje.milanmmm píše:Nevím, jak je to možné, ale já neznám kód rádia. Na té kartičce, na řádku , kde má být uveden kód, není nic napsané.
tak potom by mal byt asi rozhodujuci security code, to len tak nahlas uvazujem
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006