Adaptér Pioneer pro ovládání na volantu Opel Astra H
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Pro svých čelní zařízení společnosti Pioneer odpichuje adaptér pro použití běžný knopok na roládu. On blíží se k vším modeljam Opel Astra h (a také Vektra i Korsa) s 2004 se běžné čelní vybavením množiny CD30. To je úřední informace o adaptéru. Instalování jeho dost jednoduchá, že zřejmě z fotky dále.
Z katalogu Pioneer adaptér má označování CA R- Pl.152
Celková informace : Převzato a schválené použití materiálu od Sergeje z http://www.astra-h.ru
Omlouvám se za text!Je trochu divokej!Ale at si to každej dopřelouská
Jinak je to přeloženo z PC translatoru...
Pro svých čelní zařízení společnosti Pioneer odpichuje adaptér pro použití běžný knopok na roládu. On blíží se k vším modeljam Opel Astra h (a také Vektra i Korsa) s 2004 se běžné čelní vybavením množiny CD30. To je úřední informace o adaptéru. Instalování jeho dost jednoduchá, že zřejmě z fotky dále.
Z katalogu Pioneer adaptér má označování CA R- Pl.152
- Reklama
Re: Adaptér Pioneer pro ovládání na volantu Opel Astra H
No v CR stoji ta redukce skoro 2500kc to radsi ozelim.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ted jde o to jestli tě vyjde levněji nový origo nebo ta redukce,když se ti vydrbe to který tam bylo původně.
No je fakt ,že použitý výjde na trojku ,jak jsem se díval na strankách u RomanaK!Takže akorát záleží na člověku co si vybere a co se mu líbí víc!Akorát že když zvolíš tu redukci tak musíš koupit aji ten Přechodný rámeček 1 DIN což jsou další prachy navíc.
No je fakt ,že použitý výjde na trojku ,jak jsem se díval na strankách u RomanaK!Takže akorát záleží na člověku co si vybere a co se mu líbí víc!Akorát že když zvolíš tu redukci tak musíš koupit aji ten Přechodný rámeček 1 DIN což jsou další prachy navíc.
jj je to drahý + nový rádio a je z toho ranec to radši zůstat u origo rádia stejně mi to do toho interiéru jiné rádio nesedí možná proto mám i já origo hudbu aspoň pro mne je to dostačující záležitost ...milosh píše:No v CR stoji ta redukce skoro 2500kc to radsi ozelim.
No myslím, že pokud není zvuk podle představ pomuže hlavně výměna reproduktorů a možna přidat zesilovač a do kufru woofer. Radio bych měnil až jako poslední. Ale jak sem tu tak čet tak origo rádia maj trošku problem se čtením MP3jek. No mám se na co těšit
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Nejsem si jistej, jestli k origo radiu pichnes jeste sub do kufru (i kdyz misto bys na nej mel ), kdyz uz takhle mas 7 repro. Nejsmyslnejsi je asi vymena tech papirovych beden. I kdyz nemyslim, ze ten standard zvuk je zas tak spatny.
jo tak to zatim bohuzel nedokazu porovnat. Co se tam vubec dava za papiraky ? nevis ? To asi Kenwood a Pioneer nebude co ?
tipuji to na made in china, stopro je to nejaky noname a taky stopro je to jen papir. Jinak pokud premyslis o lepsich, tak pioneer ma specialni set pro Opely, vc. konektoru a adapteru. Staci vymontovat stary a namontovat tyhle novy.
tak to je presne ono dik Pioneery mam rad ... mam je ted v aute a maximalni spokojenost
jestli do nich pujdes, tak dej vedet svoje zkusenosti, taky nad nima uvazuju...