mrtve CD 70 navi
mrtve CD 70 navi
Prosim pomozte mi.Chcel som robit update pre svoj CD 70 Navi a zaseklo sa to a tym padom mam mrtve radio a aj navigaciu....
Co mam teraz robit?
Neda sa to nejak zresetovat?
Prosim pomozte mi .....
Co mam teraz robit?
Neda sa to nejak zresetovat?
Prosim pomozte mi .....
- Reklama
Re: mrtve CD 70 navi
aky update si robil a ako si to robil..trosku viacej info treba..uplne to nejde alebo co vlastne..nenaviguje nehra..reaguje na dotik tlacidiel..da sa vobec zapnut??pozrel si si poistky???ze by bola spalena...
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Nie robil som update ,ktory sa nedokoncil a tak mi to aj ostalo...
neide radio neide navigacia ale Palubak ide aj bluetooth...
neide radio neide navigacia ale Palubak ide aj bluetooth...
hmm..no tak poistky mozeme vylucit..a da sa spustit update znova?
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Z jakého důvodu se aktualizace nedokončila? Jestli je CD s novějším SW v pořádku, jedině odpojit rádio od napětí a pak zkusit znovu. Jestli to zkolabovalo pro nečitelnost CD, pak nejdřív sehnat 100% funkční CD a pak zkusit znovu.
Můj názor, jinak nevím
Můj názor, jinak nevím
Naposledy upravil(a) pueblo dne 06 úno 2011, 09:21, celkem upraveno 1 x.
Myslím, že máš veľký problém, rozchodiť to rádio nebude ľahké. Asi bude to rádio otvoriť a nejak tam ten software dostať. Skús sa spýtať PepaSa, on by ti mohol vedieť poradiť.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ak nepomoze to, co radi Pueblo tak myslim, ze radio je KO a uz to na 90 % nerozchodis.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
-
- Kontaktovat uživatele:
1) po odpojení / připojení baterie by se proces změny SW v navigaci měl znovu spustit. Ale pokud máš chybné SW CD, tak se nespustí, resp. nedokončí. Někdy alespoň navigace chybné SW CD vysune (i když vypadá jako mrtvá), ale ne vždy. Pokud to bude tvůj případ, tzn. že ani po odpojení baterii proces změny SW neproběhne a CD se nevysune, musí se CD z mechaniky vysunout manuálně (žádné násilí). Pokud dokážeš CD vyjmout, musíš si sehnat správné SW (je možné zakoupit u každého autorizovaného servisu vozů OPEL (Radio Update Software Release 10/2007, číslo dílu: 1780685, cena 280 Kč s DPH)) a proces změny s novým CD znova spustit
2) pokud ti navigace nové SW CD nebude chtít „nasát“, je to problém a je nutné přeprogramování paměti navigačního modulu HW cestou (neskromně musím napsat, že jsem v ČR & SK asi jediný, kdo to umí)
Nicméně druhá varianta se stává pouze zřídka, tak se neboj
2) pokud ti navigace nové SW CD nebude chtít „nasát“, je to problém a je nutné přeprogramování paměti navigačního modulu HW cestou (neskromně musím napsat, že jsem v ČR & SK asi jediný, kdo to umí)
Nicméně druhá varianta se stává pouze zřídka, tak se neboj
vidis..cakalo sa na slova profika v obore..takze este nehadz flintu do zita. je tu nadej..drzim palec.
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Jeste ze tu mame odborniky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet