Kontrola tlaku v pneu - dodelani - DDS
Kontrola tlaku v pneu - dodelani - DDS
Zajimalo by me, co vsechno je potreba k dodelani kontroly tlaku v pneu, dodelavali jste to?
- Reklama
Re: Kontrola tlaku v pneu - dodelani
taky jsem o tom uvažoval,ale dávat za jeden senzor cca 1500 takže 6t na čtyři kola+tlačítková lišta,středový panel a naprogramování vyjde celkem draho za takovou maličkost a ještě potřebuješ další 4 senzory na zimní pokud nechceš aby ti to po přezutí házelo na pc chybu ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Tak vám hoši nevím, ale má to kámoš v Mondeu a spíš na to nadává. Reaguje to třeba i na krátkodobé změny tlaku po přejezdu nějaké díry a je to spíš takové prudítko než pomocník
Tak, tak a navíc ty senzory mají baterku na tuším max pět let a pak zahodit a dát nové senzory. Je to naprostá kravina za moc peněz. Když máš dobré ráfky a slušné pneu, tak dofukuješ tak jednou za sezonu.
Taky to tak vidím,nedal bych za to peníze ani náhodou,naprostá zbytečnost ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
no kravina to bude už z toho důvodu že to chce Evropská unie zavést jako povinnou výbavu
...a v Bruselu nikdy nic dobrého pro automobilisty nevymysleli ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
A neni jeste v Astre mozny jiny system, ktery jen upozorni na ztratu tlaku v kole?
jo, je - před jízdou to změřit manometrem. A vřele doporučuji klasický, mechanický. Digitální, co jsem měl možnost vyzkoušet, občas hážou pěkný hausnúmera. Takže klasika Mechanika Praha Rulezz ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)