Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe
Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe
V manualu jsem se docetl ze pokud mam navigaci a uz budu mit minimum paliva v nadrzi tak mi navi ukaze kde jsou nejblizsi cerpaci stanice, uz to zkousim asi 3 nadrze pri posledni jsem tankoval 46L ale zadny info na displeji.
Proto me zajima staci mit jen zapnutou navigaci nebo musim mit nejakou trasu a tim padem mi to ukaze pumpy co jsou po ceste? nebo ze by se ta navi zapnula sama? To uz je asi scifi
Proto me zajima staci mit jen zapnutou navigaci nebo musim mit nejakou trasu a tim padem mi to ukaze pumpy co jsou po ceste? nebo ze by se ta navi zapnula sama? To uz je asi scifi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe
Ahoj,
no de o to aby ti BC ukazoval dojezd 50km a mene. V ty chvili by ti mela na displeji vyjet varnovna hlaska, ze mas dojezd pouze 50km. A v tomhle okynku jsou pak tlacitka OK, kterym to potvrdis ze to vis a nazdar a pak je tam tlacitko petrol station myslim..nejsem si jistej. No a kdyz prejedes na tohle a potvrdis tak ti vyjede seznam nejblizsich cerpacek.
P.
no de o to aby ti BC ukazoval dojezd 50km a mene. V ty chvili by ti mela na displeji vyjet varnovna hlaska, ze mas dojezd pouze 50km. A v tomhle okynku jsou pak tlacitka OK, kterym to potvrdis ze to vis a nazdar a pak je tam tlacitko petrol station myslim..nejsem si jistej. No a kdyz prejedes na tohle a potvrdis tak ti vyjede seznam nejblizsich cerpacek.
P.
Jo mel jsem tam i 40km dojezd a nic.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak ako pise pub24. Pri varovani o dojazde 50 km by si mal zvolit bud OK, al petrol station. Aspon tak si to pamatam.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
to varování bitte tanken se mě ukazuje při dojezdu tak 30-40km a pak už nezobrazuje dojezd ale jen ---, na tom varování je tlačítko tankstelle a na to když najedu tak to ukáže asi 10 nejbližších pump, navigace zapnutá bejt nemusí
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak ja to zkusim, Vojto, ty porad jeste nemas cestinu?
mam německý auto tak bude mluvit neměcky
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Brrrrr, tak to ja ho radsi nechal mluvit anglicky
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
naja, natýrliš wunderšén
hmm pěkný musím někdy vyzkoušet jen je problém,že když mám půl nádrže tak tankuji do plna