UHP chyba - ikona neni videt na displeji
UHP chyba - ikona neni videt na displeji
I kdyz mam v aute UHP tak ho ted nemam na displeji viditelne a kdyz mi nekdo vola tak to ani nereaguje, nevite nekdo kde je problem pripadne zda by to mohlo byt jen pojistkou?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: UHP chyba - ikona neni videt na displeji
zkus pojistku FE36 (7.5A) v RECu ale je společná pro displej takže to by ti nešel ani displej, případně zkus odpojit baterku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Odpojeni baterky asi bude jedine mozne reseni co zvladnu doma, displej jede dik
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak jsem ji dnes odpojil a zapojil a UHP naskocilo, takze koukam ze "restart" bude asi univerzalni reseni
Si pis, takova vychytavka a ja bych musel za jizdy mobil drzet u ucha, tragedie
já za jízdy telefon nezvedám nemám body na rozdávání
zdravim,
ospravedlnujem sa, ak tresknem nejaku blbost, ale tato tema mi je dost neznama ...
mam na vas otazku ohladom mobilneho telefonu - ked som kupil auto (Vectra C) je tam miesto na drziak (alebo nejaku cradle) pre mobil a zpod pravej strany stredovej konzoly vychadza kabel s nejakou divnou koncovkou. Predchadzajuci majitel tam asi mal napojeny nejaky mobil.
Ked tam je ten kabel, znamena to, ze je to mozne pripojit na moj mobil Nokia N78? je tam namontovane "UHP".
sorry, vobec sa v tomto nevyznam a rad by som prisiel na co najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie ako v aute pripojit mobil.
dakujem za pomoc.
ospravedlnujem sa, ak tresknem nejaku blbost, ale tato tema mi je dost neznama ...
mam na vas otazku ohladom mobilneho telefonu - ked som kupil auto (Vectra C) je tam miesto na drziak (alebo nejaku cradle) pre mobil a zpod pravej strany stredovej konzoly vychadza kabel s nejakou divnou koncovkou. Predchadzajuci majitel tam asi mal napojeny nejaky mobil.
Ked tam je ten kabel, znamena to, ze je to mozne pripojit na moj mobil Nokia N78? je tam namontovane "UHP".
sorry, vobec sa v tomto nevyznam a rad by som prisiel na co najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie ako v aute pripojit mobil.
dakujem za pomoc.
Opel Vectra Caravan 1,9 CDTI 110 kW, automat 6-rychl., CID, navi