Palubni pocitac
Palubni pocitac
Zdravim vsechny, rad bych rozchodil palubni pocitac na me astre h 1,7 caravan 2005 (BID).
Je tu nekdo, kdo by dokazal poradit (zprostredkovat) u koho toto provest? Jsem ze serverni moravy. Psal jsem na jeden z aut. servisu Opel v OV a byla mi tato sluzba nabidnuta za cenu 3200Kc.
Dekuji
Je tu nekdo, kdo by dokazal poradit (zprostredkovat) u koho toto provest? Jsem ze serverni moravy. Psal jsem na jeden z aut. servisu Opel v OV a byla mi tato sluzba nabidnuta za cenu 3200Kc.
Dekuji
- Reklama
Re: Palubni pocitac
skontaktuj sa s clenom meno RomanK, resp. v hornej casti je reklama opel dily+diagnostika, na to klikni a je tam na neho kontakt, je z Brna
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Jen pro info
Jelikoz bydlim docela blizko hranic s Polskem, zkusil jsem to i na "druhe strane polokoule" .
Autorizovany servis nabizi cenu cca 950Kc.
Dekuji za tip na Brno - pokud bude treba zkusim kontaktovat. Nyni vsak na cestu do Brna nikoho nepremluvim - jsem docasne mimo provoz - achylovka.
Autorizovany servis nabizi cenu cca 950Kc.
Dekuji za tip na Brno - pokud bude treba zkusim kontaktovat. Nyni vsak na cestu do Brna nikoho nepremluvim - jsem docasne mimo provoz - achylovka.
Mam to, vse probehlo rychle a hladce.
- DeepThroat
Kde jsi byl v polsku?Já to mám taky kousek ,že vidím do ojčyzny z baráku.Ale to mně fakt nenapadlo že bych mohl jezdit do Polska.
Oni tam mají všechno levnější.
V nejbližší době plánuji jet do Rybniku(PL) na autoburzu ,tak jsem zvědavý co tam objevím.Prý se tam dá koupit takřka vše.
Oni tam mají všechno levnější.
V nejbližší době plánuji jet do Rybniku(PL) na autoburzu ,tak jsem zvědavý co tam objevím.Prý se tam dá koupit takřka vše.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Ja byl v Bielsko-Biala (http://www.wawrosz-opel.com.pl/) domluvil jsem si termin i cenu pres e-mail. Jak jsem psal vse probehlo rychle a prijemne. Dokonce pak prisel tipek ke mne do vozu a predvadel mi co a jak funguje.
V rybniku by mel byt take opel.
V rybniku by mel byt take opel.
prepli: je dobře že jsi do zavezl jinam než do aut. v OV protože říct si 3500,- za to že napíchnou auto na diag.a povolí funkci BC je opravdu nechutný humus. Pak mají lidi do aut. jezdit
Zdravím,nevím kam to vložit a zakládat nové forum nemá smysl.
Nemá někdo pro mě radu? Zapíná se mi samo od sebe radio. Vypnu motor,zamknu centrálem a po určitý době se zapne. Jedná se o rádio CD50. Zapína se někdy po 10 min, někdy po hodine atd. Už mě neba pořád odpojovat baterku.Díky
Nemá někdo pro mě radu? Zapíná se mi samo od sebe radio. Vypnu motor,zamknu centrálem a po určitý době se zapne. Jedná se o rádio CD50. Zapína se někdy po 10 min, někdy po hodine atd. Už mě neba pořád odpojovat baterku.Díky
vím přesně o co jde,měl jsem stejný problém na rádiu CD30MP3.ráno jsem přišel k autu a radio hrálo.prý je to čidlem,které hlídá vkládání CD disku.prý se nějak zašpiní nebo orosí a pak to blbne.mě to řešili jako záruční opravu,výměnou za nové radio.myslím ale že to radio nebylo funglovka ale nějaký repas,důležité ale je že to zase bez problémů funguje.Domingo píše:Zdravím,nevím kam to vložit a zakládat nové forum nemá smysl.
Opel Astra H Cosmo 1,8 16V Hatchback (4/2004),polokůže,OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Opel Zafira B Sport 1,9 CDTI 16V (12/2008),OPC line
Ahoj,díky moc,akorát á to nebudu mít jako záruční,tak se těším na tu pálku