Navigacia
-
Navigacia
Zdravim vas....
napadal ma jedna vec...chodim na dlhe trate a potrebujem mat stale napichnutu navigaciu(mam externu)....a lezie mi na nervy ten kabel z poplnika cez celu palubovku az hore k oknu.
a tak sa vas pytam...je mozne potiahnut nejako kabel pod palubovku,resp.v palubovke tak,aby trcala potichucky a nic nevidiac iba koncovka napr.pro lavom stlpiku,ktoru iba napichnem do navigacie ?kabel,ktory bude napevno,nic neriesim ,iba konektor hodim di navi a je pod prudom ?
skusal to tu niekto ?...da sa to ?
napadal ma jedna vec...chodim na dlhe trate a potrebujem mat stale napichnutu navigaciu(mam externu)....a lezie mi na nervy ten kabel z poplnika cez celu palubovku az hore k oknu.
a tak sa vas pytam...je mozne potiahnut nejako kabel pod palubovku,resp.v palubovke tak,aby trcala potichucky a nic nevidiac iba koncovka napr.pro lavom stlpiku,ktoru iba napichnem do navigacie ?kabel,ktory bude napevno,nic neriesim ,iba konektor hodim di navi a je pod prudom ?
skusal to tu niekto ?...da sa to ?
ASTRA H Z19DTH - moja laska
- Reklama
Re: Navigacia
já mám navi vlevo na skle a kabel vedu přes sloupek volantu, je tam mezera mezi budíkama, kabel není téměř vidět a hlavně nepřekáží
kdo vozí navi uprostřed tak na sebe zbytečně upoutává pozornost policie
kdo vozí navi uprostřed tak na sebe zbytečně upoutává pozornost policie
EX Opel Astra H caravan
JA mam tomtoma a vzdy jej ckavku doprostred okna dolu co to jde a v pohode policie nikdy nic nerikala, na Nove z toho udelali bublinu a kazdy to ted cituje
Ale mam pro tebe jeste jedno reseni, dodelat si origo navi a mas po problemech
Ale mam pro tebe jeste jedno reseni, dodelat si origo navi a mas po problemech
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a ako ta orginalna vlastne funguje, lebo som si vsimol ze niektore maju osobitny vstup pre cd. Ako je to potom s aktualizaciou
CD70 ma jen vstup pro cd a DVD90 prehrava taky jen hudbu z CD ale mapy muzes nahravat z DVD.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
takze mapy len nahram do nejakej pamate a mam pokoj? Cize ak chcem navigaciu tak musim vymenit aj CD cize aj cely panel samozrejme aj despay ...
Uz se to tady resilo, potrebujes CID (barevny displej), minimalne CD70 a pak GPS modul s antenou, je jina nez klasicka na radio bez navi, snad jsem to napsal dobre.
no to som vedel co vcetko potrebujem len som nevedel ci sa tie mapy nahravaju do nejakej pamate alebo tam stale musi byt to cd. ja aj tak radsej pouzivam hlavu a sledujem cestu ako sa spoliehat na navigaciu.
Ve velkym meste kde jsou napr. samy jednosmerky ti je hlava k nicemu, taky mam kolegu co byl odpurce navi ale ted ji dostal a porad s ni jezdi, takze asi tak
tusim ze cd tam musi byt jen kdyz jedes do jineho statu a nemas jej v pameti ale kdyz jezdis jen po CR a SK melo by to byt nahrane v radiu
tusim ze cd tam musi byt jen kdyz jedes do jineho statu a nemas jej v pameti ale kdyz jezdis jen po CR a SK melo by to byt nahrane v radiu
-
Ja som spokojny s MIO co mam...presiel som s nou a z na sever UK.....ja to neriesim kvoli policajtom...(na SK to nepreslo...mozno u vas to zeru policajti,u nas si povedali ze je to blbost cely navrh zakona a tak to stopli cele)....ale preto,ze ten kabel ma tam uz nebavi..a tak som myslel ze bude o mnoho estetickejsie, normalnejsie a hlavne praktickejsie mat schovany v pristrojovke kabel ktory trci malicko v lavo a len napojim nan ni navi.......
asi sa rovno spytam RomanaK...hadam mi poradi...ci to vobec ide tak spravit mat kabel napevno v pristrojovke
asi sa rovno spytam RomanaK...hadam mi poradi...ci to vobec ide tak spravit mat kabel napevno v pristrojovke
ASTRA H Z19DTH - moja laska