Funkce - zapomenutý klíč v zapalování
Funkce - zapomenutý klíč v zapalování
Na fóru ru. jsem viděl doprogramovatelnou funkci ,, zapomenutý klíč v zapalování ,,
Trochu jsem nepochopil , jak to funguje a jak poznám , jestli náhodou to mám aktivované a nevim o tom
Trochu jsem nepochopil , jak to funguje a jak poznám , jestli náhodou to mám aktivované a nevim o tom
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Reklama
Re: Funkce - zapomenutý klíč v zapalování
Je to funkce, při které když necháš zasunutý klíč ve spínačce a otevřeš dveře, začne CIMko pípat. Ne zrovna moc oblíbená v Astře G, ale tady jde alespoň programovat.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Měl jsem to v Corse a víc otravnou věc jsem nezažil. Navíc zbytečnou, protože v případě, že nenecháváte auto odemčený, tak si nejpozději při pokusu zamknout na ten klíč stopro vzpomenete.
Také jsem to měl v corse a už nikdy to nechci. Jen to otravuje
Hmm, tak aspoň vím, že až mi to začne vadit, co s tím...
Máme to na služobnom G. Pretože nechávame kľúče v spínačke tak to náramne otravuje
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
my už jsme si na to zvykli ono nám ani nic jiného nezbylo
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
no a este to inzinieri z DE pekne schovaju pod palubovku aby sme to nemohli len tak odtrhnut od jedu. Na Gcku mi to vadilo hlavne vecer, ked som niekoho cakal a mal som zapnute parkovacky, otvoril som dvere a huuuuu, strasne... a hulakam aj dnes ale ak sa nemylim na H-cku to zacne az, ked sa klucik uplne vytiahne zo spinacky.Kesi píše:Máme to na služobnom G. Pretože nechávame kľúče v spínačke tak to náramne otravuje
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Já mám pocit , že mluvíš o jiné signalizaci - upozornění na rozsvícená světla při vystupování ???janda82 píše:..... ak sa nemylim na H-cku to zacne az, ked sa klucik uplne vytiahne zo spinacky....Kesi píše:
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
asi mas pravdu zajtra si to pozriem, vacsinou este totiz svietim ked otvaram dvere, potom vytiahnem klucik a zhasinam svetla a na starej mi to pistalo tusim stale pri otvorenich dverach a kluciku v zapalovani v polohe 0.bubo píše: Já mám pocit , že mluvíš o jiné signalizaci - upozornění na rozsvícená světla při vystupování ???
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID