Trochu jsem nepochopil , jak to funguje a jak poznám , jestli náhodou to mám aktivované a nevim o tom

no a este to inzinieri z DE pekne schovaju pod palubovku aby sme to nemohli len tak odtrhnut od jedu. Na Gcku mi to vadilo hlavne vecer, ked som niekoho cakal a mal som zapnute parkovacky, otvoril som dvere a huuuuu, strasne... a hulakam aj dnes ale ak sa nemylim na H-cku to zacne az, ked sa klucik uplne vytiahne zo spinacky.Kesi píše:Máme to na služobnom G. Pretože nechávame kľúče v spínačke tak to náramne otravuje
Já mám pocit , že mluvíš o jiné signalizaci - upozornění na rozsvícená světla při vystupování ???janda82 píše:..... ak sa nemylim na H-cku to zacne az, ked sa klucik uplne vytiahne zo spinacky....Kesi píše:
asi mas pravdu zajtra si to pozriem, vacsinou este totiz svietim ked otvaram dvere, potom vytiahnem klucik a zhasinam svetla a na starej mi to pistalo tusim stale pri otvorenich dverach a kluciku v zapalovani v polohe 0.bubo píše: Já mám pocit , že mluvíš o jiné signalizaci - upozornění na rozsvícená světla při vystupování ???
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |