vymena autoradia - odhlasenie stareho a prihlasenie noveho
vymena autoradia - odhlasenie stareho a prihlasenie noveho
Planujem vymenit moje stare radio za novsie CD30 MP3.
Pokial sa nemylim, tak aby to stare bolo este pouzitelne v nejakom inom vozidle, tak ho musim odhlasit-vylogovat z mojho auta.
To nove tiez musi byt odhlasene a ja ho vo svojom vozidle musim prihlasit s mojim kodom, ktory mam na karticke.
Viete mi niekto popisat presny postup tychto cinnosti, ako sa to robi, lebo nikde v manualy som to nenasiel.
Dakujem
Pokial sa nemylim, tak aby to stare bolo este pouzitelne v nejakom inom vozidle, tak ho musim odhlasit-vylogovat z mojho auta.
To nove tiez musi byt odhlasene a ja ho vo svojom vozidle musim prihlasit s mojim kodom, ktory mam na karticke.
Viete mi niekto popisat presny postup tychto cinnosti, ako sa to robi, lebo nikde v manualy som to nenasiel.
Dakujem
- Reklama
Re: vymena autoradia - odhlasenie stareho a prihlasenie noveho
Pokud se nemylim musis mit TECH2. TAkze ze Slovenaka nejblize RomanK - Brno. Odkaz je nahore na foru.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nemýlíš, fakt se to musí odpárovat pomocí TECH2 a s tím novým rádiem (který musí být taky odpárovaný!) to zase spárovat. Jestli to máš do Brna daleko, tak by to měl zvládnout každej dealer Opel.
a aj to nove odparovane sa musi sparovat pomoci TECH2 ?
Ano, bez toho ti fungovat nebude.
Rádio se taky kromě párování musí naindexovat a nakonfigurovat na sběrnici.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- DeepThroat
No a před 15 lety se řešilo jestli v autě jsou ISO konektory nebo ne
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Ahojte,
Menil som radio z CD30 na CD30 MP3 a na displeji pise kazdych cca 5sec "PROGRAM RADIO" tak predpokladam, ze nie je este korektne prihlasene. Inak vsetko funguje normalne, len ta hlaska. Viete prosim poradit aky parameter treba este nastavit?
dik.
Milan
Menil som radio z CD30 na CD30 MP3 a na displeji pise kazdych cca 5sec "PROGRAM RADIO" tak predpokladam, ze nie je este korektne prihlasene. Inak vsetko funguje normalne, len ta hlaska. Viete prosim poradit aky parameter treba este nastavit?
dik.
Milan
žádnej, musíš na někam kde mají tech2
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
takze op-com asi staci nebude? inak radio funguje diikvojta píše:žádnej, musíš na někam kde mají tech2