F DISPLAY
- marcelloman
F DISPLAY
Caute ma niekto skusenost s pismenom F ktore sa objavi na displayi co to ma presne znamenat ci akoze fatal error alebo co?? Mne konkretne to vyhodilo ked mi skapala baretka
- Reklama
Re: F DISPLAY
Caute mam podobny problem uz asi tyzden na displeji namiesto vonkajsej teploty sa mi objavilo pismeno F a auto nekuri tak ako predtym. Uz sa mi to raz objavilo ked mi znamy menil chladic klimi ale asi po dvoch nastartovaniach to zmizlo a teraz nie. Vie niekto co s tym moze bit? Dik.
Mam Opel Zafira 1,9 CDTi 88kW, r.v. 2006, Radio CD 70 NAVI s farebnym displejom
Mam Opel Zafira 1,9 CDTi 88kW, r.v. 2006, Radio CD 70 NAVI s farebnym displejom
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
zkontroluj čidlo teploty v předním nárazníku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak som skontroloval cidlo v narazniku a nic som nezistil. Cidlo je ciste, konektor nasadeny, kable neporusene fakt neviem kde moze byt chyba.
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
tak je špatný to čidlo
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Môžeš to čidlo otestovať na druhom aute u nejakého známého či kamaráta a tak zistíš, či je vadné na 100%
Opel Astra F caravan 1,8l 16v - ex
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
"F" jsem uz na displeji take videl. Asi po hodinove jizde jsem sjel z dalnice a natamkoval plnou nadrz. Kdyz jsem otocil klicem, tak vubec nic, jen slabe cvaknuti. Svetla, palubka a displej normalne svitily a misto teploty "F". Auto jsem odtlacil od stojanu za benzinku. Zavolal jsem kamoze a auto pomici statrtovacich kabelu jsme nahodili. Ale trvalo dlouho nez jsme na to prisli. Dojel jsem domu s tim, ze druhej den zajedu tramvaji pro novou baterku. Nez jsem vyrazil, tak jsem zkusil nastartovat. Auto sice ztezka, ale nasskocilo na prvni pokus. Dojel jsem na benzinku a koupil novou baterku a od te doby vse OK (tohle se stalo cca pred pul rokem).
Puvodni original baterka GM lezela par dnu v garazi a jeji magicke oko melo zelenou barvu, coz znaci ze je OK. Po premereni bylo napeti take ok.
Vzhledem k tomu, ze jsem nemohl nastartovat po delsi jizde, je mozne, ze byl problem v dobijeni baterky, mozna jen spatny kontakt. Nebo odesel clanek v baterce. Cerrt vi.
Tady na foru jsem videl podobny problem a majitel auta nakonec menil alternator ...
Musim zaklepat ... od te doby co jsem vymenil baterku je vse OK!
Puvodni original baterka GM lezela par dnu v garazi a jeji magicke oko melo zelenou barvu, coz znaci ze je OK. Po premereni bylo napeti take ok.
Vzhledem k tomu, ze jsem nemohl nastartovat po delsi jizde, je mozne, ze byl problem v dobijeni baterky, mozna jen spatny kontakt. Nebo odesel clanek v baterce. Cerrt vi.
Tady na foru jsem videl podobny problem a majitel auta nakonec menil alternator ...
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI r.2005
Zkusil bych odpojit a zase připojit baterku.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Magické oko je len v jednom článku takže to nieje objektívne. Batériu treba merať po záťažou vtedy sa ukáže v akom stave je.martas09 píše: Puvodni original baterka GM lezela par dnu v garazi a jeji magicke oko melo zelenou barvu, coz znaci ze je OK. Po premereni bylo napeti take ok.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan