UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
- Reklama
Re: UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Ano to jsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ježiš to neměl bejt fakáč... sorry, přehmát sem se, oprava:
Jednoducho z karty ich vymažmilosh píše:Tak anabaze s UHP a T-MOBILE MDA VARIO V uspespesne dnes zakoncena. Diky Corsaczekovi a tomuto navodu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=472148
jsem dnes nakopiroval VSECHNY kontakty z mda do uhp ale nektere i 2x takze jich tam ted mam 340
Ted budu dumat nad tim jak to udelat aby se mi nestahovaly ty ze SIM karty ale jen z telefonu abych je nemel duplicitni.
Telefonovani v pohode nic se mi neodpojilo. Diky ti, v sobotu vyzkousim vic cestou na sraz do Prahy
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No jasne nejsem lama ale chci je tem nechat jde mi o to kdyz to mam v telefonu nastavene aby se mi zobrazovaly jen ty a ne ty stejny ze simky zda nejde to same nastavit i v tom uhp, no budu ladit o vikendu zatim jsem spokojen ze to jede.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Pekne pekne, som rad, ze vam chodia aj telefony WM s UHP. Ak raz mozno zmenim mobil za iny s WM OS, postup sa zide...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
jj, ja studoval vsechny opel fora co jsou hlavne nemecky ale pak jsem mrknul i na Slovensko, taky tam byly nejake rady a vesmes pomohl jen postup od Corsaczeka potazmo odkaz do Nemecka
chlapi potřeboval bych slot na blutučko na nikii 6300 dá se to koupit dík
Mildo, pokud mas v aute UHP s bluetooth tak ti tva nokie bude fungovat, ovsem jestli nemyslis jen ten drzak nabijeci?
asi taka blba otazka, ale da sa to uhp namontovat aj osobitne? Viem ze niektore radia to maju no moje nie. Alebo radsej zhanat nove radio.