POPIS::Dělení BC
Re: POPIS::Dělení BC
tak takhle jsem pochodil v origo servisu:Dobrý den, pokud ve voze skutečně máte palubní počítač, tak ten se nijak
neaktivuje. V těchto vozidlech mohou být počítače, které ukazují datum, čas,
teplotu a RDS rádia a potom tzv.(MID) počítače, které navíc ukazují i
spotřebu a kontrolu hladin prov. kapalin apod.Dodělat to bohužel nejde, chybí vybavení.
S pozdravem
Josef Malý
Auto Vinkler
Písek
spotřebu a kontrolu hladin prov. kapalin apod.Dodělat to bohužel nejde, chybí vybavení.
S pozdravem
Josef Malý
Auto Vinkler
Písek
- Reklama
Asi znalci koukam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak jsem z toho vykulenej a nevim co s tim
A jakej mas teda? Tady mas typy - https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... f=15&t=465
Ja mam na prodej GID
Ja mam na prodej GID
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak ale pan Malý nenapsal nic špatného. Je to nějaký servisek (netváří se to autorizovaně), tak opravud chybí vybavení - Tech2. S takovýhlema věcma se musíš obracet na ofiko dealery nebo místní členymilda píše:tak takhle jsem pochodil v origo servisu:Dobrý den, pokud ve voze skutečně máte palubní počítač, tak ten se nijak
S pozdravem
Josef Malý
Auto Vinkler
Písek
tohle,to byla odpověď z oplu z Písku
- Přílohy
-
- Obraz103.jpg (9.57 KiB) Zobrazeno 3399 x
Máš GID, tam palubní počítač nebude problém. V Písku je oficiální servis Opel? Podle stránek Opelu ne...
tak asi pobočka je vůbec v jižních čechách někde?
Je, ale podle Oplovských stránek pouze jediná
Kód: Vybrat vše
http://opel.cz/site/toolbox/dealers.php?region_id=189
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
RomanK píše:Přišel jsem na to, že displeje by měly jít přeprogramovat servisním programováním pomocí TECH 2 (už od roku výroby 2004). Nevím kterých se to bude týkat, možná jen GID a CID. Chtěl bych to vyzkoušet, jestli pak budou tyto displeje ukazovat u BC tři údaje (na základní obrazovce) jak je to u novějších displejů a umožní třeba zobrazení nastavení bass a treble u CID displejů při spojení s rádiem CD 30 (MP3). Toto barevné displeje CID (ident KS) zatím neumožňovaly.
ako to dopadlo s GID da sa tam doprogramovat ten treti riadok alebo nie