Ahoj bubu
Funguje to rádio bez problémů a jak složitá byla instalace?Jak hraje na původních repro?Jen se obávám zlodějů,podle mého to je velké lákadlo.
Čus
Naposledy upravil(a) oldman dne 07 bře 2010, 07:31, celkem upraveno 1 x.
sladas opc píše:kamos co dela do muziky me od repraku zrazuje ze to nema zas takovej vyznam,dulezite je mit kvalitni radio na tom to prej vsechno stoji..
hmm tak to bude jiste znalec. dobre radio ti nepomuze kdyz mas papirovy repro z vyroby a kdyz pridas volume akorat je vodkouris. Vzdy je treba mit rezervu a ne mit radio napr 4x20W rms a repro co umi stezi 15W RMS.
sladas opc píše:kamos co dela do muziky me od repraku zrazuje ze to nema zas takovej vyznam,dulezite je mit kvalitni radio na tom to prej vsechno stoji..
hmm tak to bude jiste znalec. dobre radio ti nepomuze kdyz mas papirovy repro z vyroby a kdyz pridas volume akorat je vodkouris. Vzdy je treba mit rezervu a ne mit radio napr 4x20W rms a repro co umi stezi 15W RMS.
Souhlasím...měla by být min trojnásobek výkonu rádia....samozřejmě čím více,tím lépe...
milan7 píše:Každopádně si myslím, že dobře děláš. Skutečně je zvukový projev těchto repro oproti původním daleko vyváženější, čistější, takový skutečný.
Původní repro v Zafiře A v kombinaci s kazeťákem Phillips neměly problém zvuk výrazně "přebasovat", stačilo otočit knoflíkem. Tyto nové Pioneery s rádiem CD30 MP3 takový zvuk už nevydají, mám basy/výšky na cca +11/+10, občas ale i +12/+12 (podle muziky) a zvuk se zdá být normální - nikoliv tedy nějak výrazně přebasovaný. To píšu pro ty, co mají rádi dunění
Prostě 100 lidí má 100 názorů na zvuk - stejně jako na vzhled, barvu, tvary.. Mě subjektivně ty původní nevyhovovaly a tyto nové Pioneery ano. A vydávat detístky tisíc za muziku v autě mi přijde už zbytečné.
Už se těším na nějaký sraz, kde bychom mohli srovnávat
Zdravím....jen dotaz,nechal jsi si ten 7 reproduktor na přístrojové desce?.....má tam vůbec nějaký význam?....není lepší ho odpojit,když máš tak kvalitní repro?....díky
beavis píše:Ja bych spis doporucil mit poradny reproduktory. Ty dovedou naopak zachranit nekvalitni radio. I kdyz treba uz radio CD30MP3 nehraje v zakladu spatne
Nemáte někdo přehled co koštuje radio CD30 MP3 ???? diky.Zatím nechci zasahovat do vzhledu interieru ,
xykapa píše:Zdravím....jen dotaz,nechal jsi si ten 7 reproduktor na přístrojové desce?.....má tam vůbec nějaký význam?....není lepší ho odpojit,když máš tak kvalitní repro?....díky
Nechával jsem ho původní.. já jsem měnil jen 4 z těch celkem sedmi.. tj. pouze ty 4 ve předních dveřích.
vojta píše:ono taky záleží na rádiu, například cd30 hraje jak když tlučeš do popelnice ale třeba cdc40 opera nebo dvd90 navi hrajou se stejnejma repro výrazně líp
Ja som bol prekvapený (po kúpe) ako hraje CDC40 Opera . Neviem aké mám repro lebo sa vraj montovali 2 tipy. Cez leto by som ich chcel vymeniť za dáke fajnové a vytlmiť.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan