7 reproduktor máš uprostřed palubovky u čelního sklamilosh píše:Tak me jak hifi v gecku nevyhovovalo tak v hacku jsem dost spokojeny, mam 6 repro pokud dobre pocitam a s cd30mp3 to vubec nehraje spatne a kdyz tomu nalozim tak to i basuje Moc jsem nehledal ale jaky je vykon meho radia a repro? poradi nekdo?
Hifi v Astre H
Re: Hifi v Astre H
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Reklama
Dik, zitra to ocihnu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
takže u CD30 by mělo hrát jen těch 6 repro? zkoušel sem poslechově zjistit jestli ten sedmý hraje a vůbec sem to nepoznal:)
JA dnes ladil radio trosku a predek/zadek ale ten zadek teda nehraje nic moc je to jen jak u domaciho kina efekty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo přesně! taky sem takle ladil po cestě do Frankfurtu a posádce vzadu se to taky moc nelíbilo, spíš jen basy, chybí tam výškáče
Corsaczcku díky za info
Corsaczcku díky za info
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sedmej je v palubovce u skla uprostřed.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kámoš si ted koupil Alfa Romeo a jde mu tam nastavit hlasitost pro každý reproduktor zvlášt!U Astry to není že?
A to k něčemu je? V Astře jde jen balanc předek/zadek, pravá strana/levá strana. Aspoň u CD30.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude asi ono!balance!
On že si u řidiče dá menší hlasitost a vzadu a u spolujezdce si to dá víc nahlas nebo co?!!
On že si u řidiče dá menší hlasitost a vzadu a u spolujezdce si to dá víc nahlas nebo co?!!