To MrMarian:
Taky mám od tomsofta skin Dimka, je nejlepší. Zkus novou Automapu 6.6, má perfektní mapový podklad i sčíslama popisnýma ve vesnicích, kde je ani Igo nemá. Zkus nají Sovolusky u Ústí nad Labem ....Igo tu vesnici nemá a Automapa i s číslama..
Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nej grafiku má Igo je to ve 3D a super, škoda, že jí ještě neudělali poláci do Automapy.JohnyBA píše:origos navi nijak nezaujala (ta grafika je nic moc)
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravime,
To JohnyBA: Presne tak ... za zlomok ceny vela muziky...
To corsaczek: NOKIA stahuje polohy satelitov z netu??? Ani o tom neviem. Ale net sme mali vypnuty, tak asi preto... Ale ked sa nad tym zamyslim tak mi to pripada ako kravina ... ked neviem kde som (za niekolko hodin preletim na iny kraj sveta ...) tak neviem ktore satelity mozem vidiet na ktore sa mozem pripojit ... ale ako pisem neviem. Ak by si mal niekde odkaz kde je o tom pisane tak by som si to rad precital - vdaka.
No a Tom Tom-a som zavrhol uz hodne davno ... slavne meno ale mi priada ako keby pred 5 rokmi zastavili vyvoj ...
To Oťas: Cisla popisne mam v POI od CEDA a celkom slusne ... Automapa s ami tak nepacila ako iGo ... ale ako som pisal skusal som Automapa 5.6 . Mozno je uz niekde inde.
Prajem pekny den.
M.
To JohnyBA: Presne tak ... za zlomok ceny vela muziky...
To corsaczek: NOKIA stahuje polohy satelitov z netu??? Ani o tom neviem. Ale net sme mali vypnuty, tak asi preto... Ale ked sa nad tym zamyslim tak mi to pripada ako kravina ... ked neviem kde som (za niekolko hodin preletim na iny kraj sveta ...) tak neviem ktore satelity mozem vidiet na ktore sa mozem pripojit ... ale ako pisem neviem. Ak by si mal niekde odkaz kde je o tom pisane tak by som si to rad precital - vdaka.
No a Tom Tom-a som zavrhol uz hodne davno ... slavne meno ale mi priada ako keby pred 5 rokmi zastavili vyvoj ...
To Oťas: Cisla popisne mam v POI od CEDA a celkom slusne ... Automapa s ami tak nepacila ako iGo ... ale ako som pisal skusal som Automapa 5.6 . Mozno je uz niekde inde.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
MrMarian: Nejen Nokia. Zkus si přečíst tohle. Je tam link na mobily, které to podporují.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mobilne telefony vedia zistit polohu aj pomocou inych metod. Mam nokiu E52 a ta si dokaze stiahnut polohu satelitov z netu plus svoju polohu zisti pomocou aktualneho vysielaca na ktory je napojeny. Vola sa to AGPS = asistovana GPS.