UHP - mobilní portál s technologií bluetooth

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
hegio
Kontaktovat uživatele:

Re: mobilní portál s technologií bluetooth

Příspěvek od hegio » 07 led 2010, 22:37

Mám MDA Compact V, neboli HTC Touch Diamond2 a při každém nastartování se mi automaticky připojí, ale jak se natáhnou kontakty do UHP, hned se odpojí. Zkoušel jsem se několikrát znovu spárovat ale dělá to stále. S Nokií 6230i, kterou jsem měl předtím bylo vše v pořádku a nikdy nebyl problém. Přišel jsem na to, že když není MDA připojeno a v menu Bluetooth na UHP zadám zviditelnit se, pak zkusím vytočit nějaké tel. číslo na telefonu, MDA se ihned připojí, naskočí handsfree a od té doby zůstane už nastálo připojeno. Ale po odpojení je vše zpátky.
Hegio
Opel Zafira B, 1.9 CDTI, motor Z19DTH (5/2006)

Reklama

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 08 led 2010, 07:22

Pre Windows Mobile telefon skus nainstalovat do mobilu toto, pisal som to aj na predchadzajucej strane:
http://www.jetwaremobile.com/
Daj vediet, ci to pomohlo.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 08 led 2010, 15:45

Hegio mam to samy nedostal jsi ho od sveho chlebodarce jako ja? :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

hegio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hegio » 08 led 2010, 21:02

Jo četl jsem, jen jsem neměl čas to zkusím, vyzkouším a napíšu. Milosh to víš že jsem ho dostal, a co ty, máš možnost vyzkoušet s Bluetooth?
Hegio

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 08 led 2010, 22:43

No jelikoz mam BT radio zatim jen v astre G tak tam to jede v pohode (pioneer), ale do hacka to chci taky dat co nejdrive jak si na to zvyknes pak to to blby volat za jizdy i kdyz mam automat takze neni krec pri razeni jako u telefonovani s manualni prevodovkou :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

hegio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hegio » 13 led 2010, 21:02

swabel píše:Pre Windows Mobile telefon skus nainstalovat do mobilu toto, pisal som to aj na predchadzajucej strane:
http://www.jetwaremobile.com/
Daj vediet, ci to pomohlo.
Tak jsem to vyzkoušel a nic.S verzí 1.31 mi to nejde, možná někdy s novější. :(
Hegio

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 13 led 2010, 21:58

Hegio podle me nebude nutne nic navic instalovat, jen si zapni BT a nastav aby byl telefon viditelny stale a melo by to jet 8-)

hegio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hegio » 13 led 2010, 22:10

Mám dojem že jsem to také zkoušel, zítra to ještě zkusím pro jistotu znova.
Hegio

hegio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hegio » 14 led 2010, 20:07

milosh píše:Hegio podle me nebude nutne nic navic instalovat, jen si zapni BT a nastav aby byl telefon viditelny stale a melo by to jet 8-)
Tak bohužel tím to nebude. Ale omezil jsem počet kontaktu kopírujících se do hands free a podařilo se. Ale bohužel šlapalo to pouze při hodnotě 10 kontaktů, padesát už nebralo. Lze ještě nastavit formát přesouvaných kontaktů, tak leda s tím si pohrát.
Hegio

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 14 led 2010, 20:36

Dnes mi konecne preprogramovali uhp, dali tam novy soft verziu 3.20 z povodnych 1.19. Nokia N97mini teraz super bezi, nacitalo to konecne aj tel. zoznam.
Akurat mi asi kazdych 10 sekund preblikne toto:
Obrázek
Chlap mi to pravdepodobne zabudol sparovat a potvrdit po preprogramovani security code.
Cez OPCOM som zmazal vsetky chybove kody, kt. v uhp boli, akurat kod B1001-00 mi zmazat nechce. Taky kod som v TISe ani nenasiel pre uhp, takze neviem co je to zac... Tak isto som zapisal do uhp VIN. Povolil ho vsetkym jednotkam... Stale sa mi to "uhp safe" na displeji ukazuje.
Takze otazke asi pre RomanaK al. Vojtu :) : Treba to preprogramovat este raz?
Dik.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Odpovědět