![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Synchronizace času
Re: Synchronizace času
Je zaujímavé že mne opravuje čas podľa RDS, ale posun času som musel urobiť ručne ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ono taky ale záleží na té které rádiové stanici, ne každá vysílá signál pro nastavení hodin po RDS a když už jo, tak taky hodně záleží natom, jak jsou pružní s přenastavováním toho letního a zimního času ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
A setkal jste se někdo s tím, že to v menu (settings) vůbec nejde zapnout? Tu položku (Clock sync. Off) tam vidím, je vypnutá a její hodnota nejde změnit. Bez ohledu na to jestli mám naladěnou stanici s RDS nebo ne. Mám BID & CD30MP3. V servisním menu mi to u RDS nepíše vůbec nic.
Mě to (ne)funguje tak jako ostatním. Synchronizaci mám zapnutou a funguje to, ale při přechodu na zimní čas se to neopravilo a symbol synchronizace nesvítil. Po ručním dorovnání se symbol objevil. Asi to při větším rozdílu čas z rádia ignoruje. Poslouchám ČRO1.
Astra H - Z17DTL
Nech si v displeji nastavit jako zemi Německo a půjde topetrusek píše:A setkal jste se někdo s tím, že to v menu (settings) vůbec nejde zapnout? Tu položku (Clock sync. Off) tam vidím, je vypnutá a její hodnota nejde změnit. Bez ohledu na to jestli mám naladěnou stanici s RDS nebo ne. Mám BID & CD30MP3. V servisním menu mi to u RDS nepíše vůbec nic.
Tak sem na to koukal. To se predpokladam programuje ve variant configuration displaye?
opcom 08/2010 me to nedovoli programovat![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
V rade uz nekolikata vec, ktera me nejde na astre modelovyho roku 2008 programovat, ackoliv jinym to jde![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
opcom 08/2010 me to nedovoli programovat
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
V rade uz nekolikata vec, ktera me nejde na astre modelovyho roku 2008 programovat, ackoliv jinym to jde
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Ahoj opláci, zosynchronizoval sa vám aktualny čas na letný? mne teda nie ale po dopojení a znovu zapojení baterky sa čas automaticky aj s datum nastaví správne ale pri posune času o hod. dopredu alebo dozadu sa sám neaktualizuje. Synchronizáciu mám povolenú, zem nastavená nemecko, ako to vlastne s tou syncho je.
Hehe, to je legrace, jak se tady při změně času vždycky řeší, že se to samo nepřešteluje. A je to opravdu tak, nepřešteluje ... Tak se s tím smiřme a a minutku si zaklikejme v menu (při změně na letní možná ještě míň
)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
U me dnes ani po pulhodine jizdy nic tak zase manualne jako kazdy pul rok ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vojtavojta