Mapy Opel CD70/DVD90 Map CD/DVD Version 2014/2015
Re: Mapy Opel CD70/DVD90 Map CD/DVD Version 2013/2014
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
- Reklama
Caute potrebujem radu a neviem co robim zle. Cez Nera som to nenapaloval pouzil som program InfraRecorder, dal som rýchlosť zápisu na minimum čiže 8x, napaloval som to ako Image CD so zapnutym aktivnym prepalovanim /subor ma okolo 722MB/ a ked to napalilo 100% tak vypisalo, Nastala chyba zapisu, hodil som to do auta a navigacia vypisala Neplatne CD!
maddoxx: Dle mého názoru ti to nevypálilo ukončovací stopu, tudíž to chce vypálit znovu a tentokrát bez chyby.
No som mal zaskrtnute ,,Disk po napaleni uzavriet,, tak neviem co tomu vadi
Mám NaviCD70 a vypaluji si mapy programem Magic Iso Maker a funguje vše OK .
Akorát - nevím proč , ale musím vždy používat pouze cd od Verbatim - jiné mě to nebere . S Verbatimem vše OK .
Zasílám foto postupu pálení tímto programem .
Akorát - nevím proč , ale musím vždy používat pouze cd od Verbatim - jiné mě to nebere . S Verbatimem vše OK .
Zasílám foto postupu pálení tímto programem .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poslat do SZ heslo k těm mapám od falconika? Jemu samotnému jsem už psal, ale potřeboval bych to vysmahnout co nejdřív - samozřejmě že jsem to nechal na poslední chvíli Díky moc.
Edit:Vyřešeno samotným Falconikem, děkuji moc!
Edit:Vyřešeno samotným Falconikem, děkuji moc!
Ještě jeden dotázek - pokoušel jsem se vypalovat CD - Německo hned napoprvé OK, CZ mi v navigaci taky běhá, ale to jsem nevypaloval dnes, ale Itálie a Major Roads mi vradí Invalid CD. Výdy stejný postup, stejný typ CD. Jak kdyby to v té navigaci bylo nějak zamčené (auto je původem z Německa). Nevěděl by někdo? Díky
bubo-->> ale Central Europe ma asi 722MB to vypalim ako tym ISO Makerom na 700MB CD???
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to se vleze, je tam rezerva.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak bych vám rád popsal dnešní anabázi s navigací, třeba by to mohlo někomu pomoci. Celé odpoledne se mi zaboha nedařilo vysmahnout ISO. Netuším proč, ale všechno bylo proti mně Jako první jsem vypálil v Ashampoo Německo, vše OK a bez problémů hned běželo v autě. Tak jsem hned pálil Itálii a Major Roads (vše na Verbatim CD-R 700MB - ve skříni taky dlouho neležely). No jenže jsem s tím sedl do auta a Invalid CD. Tak jsem si říkal, že jsem něco popletl, zkusil jsem znova Major Roads a zase to samý. Další CD zničený. Pak už se mi nechtělo ničit CD-R, tak jsem vzal 700MB CD-RW. Opět to samé. Pak tedy že zkusím Magic ISO. Opět peklo, protože zase to samé. Pak jsem si všiml, že když vypálené CD dám do PC, tak se vůbec neotevře, ale je prázdné a tváří se jako spíš chybné Zkoušel jsem i Mode 2/XA, to se pak CD tvářilo v PC v pořádku, ale auto prohlásilo "Unreadable Disc". Ze zoufalství jsem stáhnul poslední vypalovátko, nějaké freeware CDBurnerXP, které jde stáhnout i jako portable, takže žádná otravná instalace a kradení SW Jenže zase jsem to zkusil, a nic. Už fakt na mašli. Laboroval jsem s rychlostma, módama, image-filama a už jsem to vzdával. Nicméně poslední varianta, na kterou jsem narazil, mi nakonec zafungovala úplně na všechno, dokonce i na Central Europe, aniž by to prudilo s velikostí:
- Otevřu Image i Daemon-Tools (Central europe má po mountnutí "jen" asi 640MB)
- V CDBurnerXP dám volbu "Kopírovat disk"
- Vyberu kopírování mountnutého image na prázdné CD a tadááááá! Funguje vše, vyzkoušeno jak CD-R, tak RW (pálil jsem hned 3 věci a u všech v pořádku). Mód mám normálně Mode 1, zavření CD také vybrané.
Jo a ještě pro úplnost, celý postup jsem zkoušel na 2 počítačích, na špatnou vypalovačku jsem myslel také.
Pokud jsem "objevil ameriku", tak se omlouvám, nicméně třeba někomu zachráním odpoledne strávené smažením CD, lítáním k autu a následným vztekem
- Otevřu Image i Daemon-Tools (Central europe má po mountnutí "jen" asi 640MB)
- V CDBurnerXP dám volbu "Kopírovat disk"
- Vyberu kopírování mountnutého image na prázdné CD a tadááááá! Funguje vše, vyzkoušeno jak CD-R, tak RW (pálil jsem hned 3 věci a u všech v pořádku). Mód mám normálně Mode 1, zavření CD také vybrané.
Jo a ještě pro úplnost, celý postup jsem zkoušel na 2 počítačích, na špatnou vypalovačku jsem myslel také.
Pokud jsem "objevil ameriku", tak se omlouvám, nicméně třeba někomu zachráním odpoledne strávené smažením CD, lítáním k autu a následným vztekem