Sada reproduktorů - Pioneer TS-Q172C

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
milosh
Administrátor

Re: Sada reproduktorů - Pioneer TS-Q172C

Příspěvek od milosh » 19 srp 2010, 08:51

Ja tam ty podlozky mam nechapu jak to muzes mit pridelane bez nich, aspon to vic tlumi a neni to primo na tech dverich pridelane 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA » 19 srp 2010, 09:04

mne tam prave nesadli tie dierky na sroby, tie podlozky maju take vystupy aby sadli do dierok reprakov, a jeden ten vystup mi sadol rovno do diery kam mi pasoval srob (z tych troch to je prave ta horna), asi to budem musiet este raz rozobrat ked hovoris ze to tam patri
Opel Astra H, 1.9CDTI 74kW, 11/2007
Spotreba: Obrázek

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 19 srp 2010, 09:31

musis to spravne pootocit a sedne to dobre.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Westler

Příspěvek od Westler » 19 srp 2010, 09:46

Muzete mi prosim napsat nekdo kdo jste uz vymenu absolvovali - puvodni repro je prisroubovany nebo prinytovany? Pokud prinytovany, jak jste prichytili to nove? Diky.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA » 19 srp 2010, 09:47

prisrobovane

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 19 srp 2010, 13:02

Sundas stare das nove, no problem 8-)

Westler

Příspěvek od Westler » 19 srp 2010, 13:28

Takze dam na vas - objednano :D

Jeste mi napiste zda jsou "po ceste k reprakum" nejaky plastovy uchytky nebo neco takovyho co rado praska (napr. drzak vyplne dveri?) abych se vybavil dopredu nez se do toho dam. Knizku jak-na-to mam, ale zkusenosti tech co to uz absolvovali privitam.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA » 19 srp 2010, 13:41

no, hlavne ten navod co je pri reprakoch je taky z kategorie "strucnejsich". Su tam obrazky tu strc srobovak, takto zapac a vyberies to. Robil som to v tmavej garaze s prenosnou lampou, prve dvere (soferove) mi trvali asi hodku, druhe som mal za 40minut.
Moje postrehy z navodu:
1) Hned na zaciatku ako sa davaju dole plasty pod ktorymi su sroby. Dava sa dole aj plast z madla dveri, srobovak je tam nakresleny nejak divne z boku ci z hora ci ako, mne to tak neslo, podlozil som ho zo spodu toho plastu a vyskocilo mi to hned, ked som sa na ten plast pozeral tak z hora ako je to na tom obrazku by to snad ani neslo

2) ked odsrobujes vsetky sroby tak davas dole ten plast z dveri. Zas tam nejak srobovakom podpacia ten plast niekde pri pantoch. Chyba kamarade chyba, takto si akurat mozes pretrhnut tu foliu pod tym a znicit plast. Spravil som to prstami a zacal som na spodku dveri ako tam odsrobujes 2 sroby a uz to pekne pukalo.

3) ked mas ten plast cely vypukany, tak ho je potrebne vytiahnut smerom hore z takych kovovych sponiek pri okne. S tymto som bojoval asi najldhsie, ale nejak ani neviem ako sa mi to podarilo. Bal som sa ze ho zlomim.

Navod ako na to mam tiez, ale zabudol som si nabijacku k notasu a tak cely vikend som si ho nemohol pustit. Samozrejme ako spravny chlap navody citam az ked neviem ako dalej, tak som sa do toho aj tak pustil :-D

Jedna zahada co mi stale zostava je, ako v zpolujadzcovych dverach odpojim konektor od tlacitka na spustanie okna. Neviem ci silou albo nejak inak, ale ked sa mi to nedarilo tak som ho neodpoji a ten reprak som vymenil trosku gynekologickymi trikmi tak ze som ten tapacirung stale prekladal :-)

Kazdopadne je to zabava (aspon pre mna), ked sa naucis preve dvere, druhe idu uz lahko :-D

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 19 srp 2010, 13:45

taktak, ja sundal jen tech 8 sroubu nebo kolik jich je, vyloupnul vyskac a tapec nechal nasazeny, jen ho trosku povytahnul od dveru abych se dostal k repro, ten oddelal a hotovo. TApec jsem pak zase zpet "priplacnul" nacvakal a prisrouboval a v pohode.

Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe » 19 srp 2010, 16:15

jednoduchá akce jak to čtu,ale s hudbou jsem spokojen tak měnit nehodlám :mrgreen:

Odpovědět