![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejíc
V oplu jsou jelita.kdyby to náhodou opel dělal tak by to určitě nestalo 3 tisíce .![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
- Reklama
Měl bych dotaz na PepaSe, můžu si aktualizovat CD70 aktualizačním CD (Radio-Update-Software-10-10-2007) i když mám od tebe nahranou češtinu? Jde mi o to, aby mi navigace při dojezdu nižším než 50km nabídla trasu na benzínku a aby se dala více přiblížit mapa v navigaci. Tohle vše se po aktualizaci sprovozní (měl jsem to), ale po nahrání češtiny tam tyhle možnosti už nemám (dojezd na benzíku určitě ne, přiblížení nevím jistě). Myslím že jsi někde psal že to nedoporučuješ (zakazuješ?), ale někdo tady psal že to normálně s češtinou aktualizoval a všechno jelo bez problému. Můžeš mi v tom udělat jasno? Díky...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
-
- Kontaktovat uživatele:
jakmile vložíš SW CD do Navi, přijdeš o češtinu. SW s češtinou je udělané z verze 10/10/2007, takže kdo má češtinu či slovenštinu, má i verzi 10/10/2007. Navádění na pumpu fungovalo a zoom také, tak nevím, zda-li toto nějak nesouvisí s mapovým CD.
Samo že na češtinu krom TMC zpráv nemá vliv mapové CD...
Samo že na češtinu krom TMC zpráv nemá vliv mapové CD...
Mayki mam stejny problem, i kdyz nejmin jsem mel dojezd asi 30km ale i tak v nadrzi bylo jeste asi 5L po natankovani, cestinu mam a nejnovejsi soft pravdepodobne taky, nahravano u Romana cca 2 roky z5.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
zobrazení dojezdu souvisí spíše s funkcí displeje. Teď nevím přesně, ale byly zjištěny nějaké rozdíly ve způsobu zobrazování dojezdu mezi CIDem s dvou a tří-řádkovým zobrazením. Pokud se nepletu, budete mít oba již třířádkvou verzi. Určitě tady na fóru jsou majitelé CD70/DVD90 s CIDem, češtinou (nebo bez) a dvouřádkovým zobrazením (zpočátku jsem upgrade na 3-řádek nedělal), takže by bylo zajímavé vědět, jak to šlape jim
ja som mal djoj riadkovy, ale Roman mi ho prerobil na 3. Dal tam slovencinu a od vtedy dojazd na benzinku nefunguje. Nepomohlo ani vyjazdenie na 0.
Tak to je pekny bordel panove toto
Chtelo by to poladit aby to zase chodilo, kazdopadne ja tankuju uz kdyz mam dojezd cca 100km takze pro me to extra problem neni.
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Teraz mi displej zobrazuje dojazd 100km, napíšem čo mi presne zobrazí pri dojazde. Mal som 2-riadkový KS, teraz mám 3-riadkový BN, češtinu alebo slovenčinu nemám.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
ak pride na 0 tak ta bude navigovat na pumpu, teda aspon u mna to takto funguje
To mám vyskúšať až do 0? Až tak ďaleko som nechcel ísť(myslel som pod 30km).
Insignia 2.0T opc paket