Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Mayki

Re: Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejíc

Příspěvek od Mayki » 24 říj 2011, 23:53

Ahoj lidi, tak v pátek jsem byl u Pepase na počeštění celého auta, navigace, rádio, UHP, displej. Vše proběhlo bez problému a proto každému kdo ještě váhá radím udělejte totéž. Pepas je spolehlivý a ví o čem mluví. Dohoda byla perfektní a provedená práce taktéž. Tím mu taky moc děkuji... 8-)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

Reklama

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 20 lis 2011, 14:03

Zdravím lidi, chtěl bych se optat na počeštění a možnost případného update FW v Zafiře 1.7 CDI na palubní počítač do autoradia CD30mp3 s displayem GID - FW zatím nevím snad zjistím, líbí se mi co má Pepas na Youtube, ten modul "teploty" co jsem tam viděl v testování na obrazovce se objeví i položka "komfort" s monitorem filtru DPF, a jiné celkem solidní vychytávky nastavovaní stahovaní oken, aj. věci. Vzhledem k pročtené diskuzi o tomto jsem se dočetl s problemem u zafiry se zasuvkou pod řadičkou, a zda je to vůbec možné použít v případě mého typu konfigurace či to fachá jen na NAVI. Ale u Maikyho zafirouše se to povedlo, pravda ten NAVI má :) . Tak nevím co by šlo u této mé výbavy a zda je to možné.
tedy stručne:
Zafira nafta 1.7 s DPF , r.v. 2010
display GID s autoradiem CD30mp3 + aux, UHP - bluetooth origoš - Opel, u BC je tam ůdajně rozšíření test kontroly, dále. nezav. topení, Klima EEC
Děkuji za vyčerpavající informace, pokud potřebujete jestě nějakou indicii zkusím to někde vylouskat.
Díky moc Nedy666
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

PepaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PepaS » 20 lis 2011, 15:51

displej GID (BC, kontrola funkce atd.) a UHP počeštit lze, ale rádio CD30MP3 ne, takže bys měl takového kočko-psa. Z tohoto důvodu sestavu s CD30MP3 nepočešťuji

„možnost případného update FW v Zafiře 1.7 CDI na palubní počítač do autoradia CD30mp3 s displayem GID“ – nerozumím. Palubní počítač na GIDu aktivovaný máš a vzhledem k datu výroby bude mít asi již třířádkové zobrazení, takže novější FW pro GID k dispozici není

o modulu komfortní jednotky se píše zde na fóru v jiném vlákně. Takže zde jen ve stručnosti, modul je určen i pro rádia CD30, CD30MP3 a mým cílem je, aby pracoval i tvé konfiguraci vozu. O úpravě diag. zásuvky jsem také psal – instalace modulu vyžaduje přesunutí diag. zásuvky na konzolku a úpravu plastové krytky diag. zásuvky. Jakmile budu řešit finále instalace MKJ do Zafiry, vše zevrubně popíši
http://www.PepaS.cz - vše o češtině, slovenštině a o Modulu Komfortní Jednotky pro OPEL

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 20 lis 2011, 16:11

PepaS píše:displej GID (BC, kontrola funkce atd.) a UHP počeštit lze, ale rádio CD30MP3 ne, takže bys měl takového kočko-psa. Z tohoto důvodu sestavu s CD30MP3 nepočešťuji

„možnost případného update FW v Zafiře 1.7 CDI na palubní počítač do autoradia CD30mp3 s displayem GID“ – nerozumím. Palubní počítač na GIDu aktivovaný máš a vzhledem k datu výroby bude mít asi již třířádkové zobrazení, takže novější FW pro GID k dispozici není

o modulu komfortní jednotky se píše zde na fóru v jiném vlákně. Takže zde jen ve stručnosti, modul je určen i pro rádia CD30, CD30MP3 a mým cílem je, aby pracoval i tvé konfiguraci vozu. O úpravě diag. zásuvky jsem také psal – instalace modulu vyžaduje přesunutí diag. zásuvky na konzolku a úpravu plastové krytky diag. zásuvky. Jakmile budu řešit finále instalace MKJ do Zafiry, vše zevrubně popíši
Aha díky,promiň já to blbě napsal to s tím FW, toho si nevšímej. Jinak tedy krom radia by to šlo? Jde mi spíš o ty funkce okolo jak jsem psal výše předtím, tak až bude ten modul hotov a pujde tam zabudovat tak se uvidí bylo by fajn to tam nacpat, takže u maikyho jsi dělal NAVI, BC a to UHP.? jeli to tak?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

perycko2

Příspěvek od perycko2 » 15 pro 2011, 20:46

Chtěl bych se zeptat,koupil jsem zafiru 2008 s CD70 a chtěl bych do toho češtinu dělá to tady někdo z okolí Ostravy?

RomanB

Příspěvek od RomanB » 15 pro 2011, 20:56

Treba ísť k RomanoviK do Brna
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look

perycko2

Příspěvek od perycko2 » 15 pro 2011, 21:14

A v autorizovaném servise mi to neudělají?

Mayki

Příspěvek od Mayki » 15 pro 2011, 21:17

Dělají to puze dva lidé v ČR, PepaS (Lysá nad Labem) a RomanK (Brno), oba najdeš tady na fóru... 8-)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe » 17 pro 2011, 09:47

perycko2 píše:Chtěl bych se zeptat,koupil jsem zafiru 2008 s CD70 a chtěl bych do toho češtinu dělá to tady někdo z okolí Ostravy?
bohužel, nejblíže je Roman a Brno není zas tak daleko a za ten výlet to stojí 8-)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 20 pro 2011, 21:46

Musim udelat Pepasovi reklamu, mrknete na pocet shlednuti, slusny cislo 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=oJ-bTGipqR4
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět