Adriano2 píše:To viem taky ,ale za 350 som mal moznost kupit celu hudbu do auta,aj subace,zilnovace atd....a tak preto mi je blbé vyhodiť 600eur len za repro do dverí
Adriano2 píše:To viem taky ,ale za 350 som mal moznost kupit celu hudbu do auta,aj subace,zilnovace atd....a tak preto mi je blbé vyhodiť 600eur len za repro do dverí
ja mam 7 repro seriovych radio CD 30MP3 a jsem s kvalitou velmi spokojeny, samozrejme vzdy to muze byt lepsi ale taky bych si rad poslechl nekoho kdo ty Pioneery daval a ma srovnani
tu asi nevie niekto pocitat
sada reproduktorov obsahuje dva vyskace do stlpkov,a dva klasicke reproduktory do dveri= 4ks repro za cca 150€
dve sady su 300
jo, a ked clovek hlada, daju sa tie Pioneer repro najst za 100Euro plus postovne.
Len si treba uvedomit, ze pasovat budu iba do prednych dveri, dozadu idu iba 130mm a tiez tam nie su vyskove repro. Samozrejme sikovne ruky by to nejak mohli zvladnut, ale uz je to bastlovanie.
milan7 píše:Tak jsem ty Pioneery TS-Q172C objednal, cca do týdne by měly být v autě, dám vědět, jak hrají
Som velmi zvedavy na recenziu, casom sa na ne chystam aj ja
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
sekiller píše:jo, a ked clovek hlada, daju sa tie Pioneer repro najst za 100Euro plus postovne.
Len si treba uvedomit, ze pasovat budu iba do prednych dveri, dozadu idu iba 130mm a tiez tam nie su vyskove repro. Samozrejme sikovne ruky by to nejak mohli zvladnut, ale uz je to bastlovanie.
Kde sa daju zohnat za 100 eur???
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK