Palubní počítač pomooooc
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palubní počítač pomooooc
Odpojení baterky ti pravděpodobně nepomůže.... no, ale nic za to nedáš, když to zkusíš.
Jinak ti závidím, že umíš tolik jazyků, mně by stačilo umět perfekt angl., ale nemám na to buňky. , tak mi musí stačit většinou translátor.
Jinak ti závidím, že umíš tolik jazyků, mně by stačilo umět perfekt angl., ale nemám na to buňky. , tak mi musí stačit většinou translátor.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
Bobila1: Nestaci vediet dany jazyk. Je potrebne mu rozumiet!
Prajem pekny den.
M.
Bobila1: Nestaci vediet dany jazyk. Je potrebne mu rozumiet!
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
- vojtavojta
Pomahát a nekecat pi*oviny!!!
Naposledy upravil(a) Mike.S dne 07 zář 2010, 20:21, celkem upraveno 2 x.
Důvod: upraven vulgarismus
Důvod: upraven vulgarismus
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
nebýt vulgární a mýt si ruce!!!
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- vojtavojta
Ďakujem všetkým za ochotu pomôcť....a aj tým, ktorí len niečo kecajú do vetra a od veci.Ale toto fórum je super lebo sú tu mnohí odborníci a veľa vecí som odkukal od nich.Pekný deň z Košíc.
Takže už jsi na to přisel? Už ti to funguje? Já jsem měl o víkendu také odpojenou baterii a po připojení mi dojezd taky ukazoval míň než před odpojením, ale během jízdy se hodnota zvyšovala a téměř už se dostala na původní hodnotu.
Naposledy upravil(a) Mike.S dne 07 zář 2010, 20:22, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.9 CDTi Elegance 88 kW,120 PS, Z19DT (2006)
Ešte som na to neprišiel ale ako hovoríš jazdím už druhý deň a sa mi pomaličky upravuje dojazd smerom hore teda s počtom najzdených km sa dojazd zvyšuje. Ozvem sa keď sa to upraví na normál.
Ahojte ...
Tak po najazdeni sa to zrovna podla mna urcite ,mne pri odpojeni bateraie ukazovalo prazdnu nadrz i ked som tam mal cca polovicu ,ale par krat zapnutim a vypnutim kluca do polohy II sa to zrovnalo ,dojazd sa zrovna tiez ,mam preimerku cca 5,5 az 6 L/100km nejazdim na spotrebu a motor udrzujem v otackach od 2000 - 2500.... ale k teme v servisnom menu PP po odpojeni a pripojeni baterie bola preimerka 9,5L/100km s kade si tento udaj PP nabral netusim ... po prejdeni cca 100km bolo vsetko a ja som sa
Tak po najazdeni sa to zrovna podla mna urcite ,mne pri odpojeni bateraie ukazovalo prazdnu nadrz i ked som tam mal cca polovicu ,ale par krat zapnutim a vypnutim kluca do polohy II sa to zrovnalo ,dojazd sa zrovna tiez ,mam preimerku cca 5,5 az 6 L/100km nejazdim na spotrebu a motor udrzujem v otackach od 2000 - 2500.... ale k teme v servisnom menu PP po odpojeni a pripojeni baterie bola preimerka 9,5L/100km s kade si tento udaj PP nabral netusim ... po prejdeni cca 100km bolo vsetko a ja som sa
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
Ahojte po prejdení asi 200km sa to dalo do poriadku a PP ukazuje hodnoty v poriadku.Aj okamžitá a priemerná spotreba je OK.Vďaka všetkým.