BID dislej. Cteni informaci
Re: BID dislej. Cteni informaci
Tak si nech aktivovat BC, neni to nic těžkýho ani drahýho.
- Reklama
Kolik to cca stojí ? A musim najít někoho kdo má TECH2 nebo mi to třeba udělaný v nějakym "prestižnějšim" servisu a nemusim ani do Opela ? RomanK totiž bydlí nakonci republiky...
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
BC mi aktivovali v orig. servisu OPEL Plzen za cenu diagnostiky. 500,- Kc
Je k tomu nutný Tech2 a ten jentak neseženeš. Tady z fóra ho má ještě Vojta, tuším, že z Liberce. Nebo pak autorizovaný dealer, nemyslím, že v servisech mají na Opla origo diagnostiku, maximálně ten univerzál, co neumí skoro nic.
Darku, zkus se zeptat v Chomutovskym opelu, máš to kousek Jestli si vzpomenu, tak zejtra jedu kolem z KNO tak se tam poptám.
Juray:
Tak jsem tam dnes byl, aktivovali mi to. Mám tam průměrnou spotřebu, rychlost, aktuální rychlost, dojezd, najeto km a spaleni nafty s možností vynulovaní, stopky za 800 kč
+ zdarma: denní svícení, ovládání oken na dálku
Tak jsem tam dnes byl, aktivovali mi to. Mám tam průměrnou spotřebu, rychlost, aktuální rychlost, dojezd, najeto km a spaleni nafty s možností vynulovaní, stopky za 800 kč
+ zdarma: denní svícení, ovládání oken na dálku
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
tieto vsetky funkcie mam aj ja a to od zaciatku, len by ma zaujimalo ci sa neda este nieco dorobit
Jestli myslíš tohle ?Midzi píše:.....len by ma zaujimalo ci sa neda este nieco dorobit....
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... lit=funkce
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
to som si dnes pozeral a prave check control ma zaujal, len si neviem predstavit ako to funguje na BIDe. Tempomat si dam dorobit a ostatne mam, teda okrem automatickeho zamknutia po nastartovani a folow me home ktore nechcem.
Ten kdo ti to bude programovat , tak pro něho je to jen ťuknutí navíc v Tech2 .
Cena byla u mě za celek - programování , jako takové - ne podle počtu doprogramovaných věcí .
Takže si nech doprogramovat co jde , jednou se to bude třeba hodit
Cena byla u mě za celek - programování , jako takové - ne podle počtu doprogramovaných věcí .
Takže si nech doprogramovat co jde , jednou se to bude třeba hodit
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,