![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Re: UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Ja to mám tiež, ale adaptéri na mobily sú véééľmi drahé. Takže radšej bluetooth ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
- Reklama
Já mám taky Bluetooth.
znáte nějaky e-shop kde ty adaptery na telefony prodávají. Na moji nokii jsem nikde nenašel (Nokia E5). díky.
nejraději bych to tam taky nechal ale nevyužité je mi to na nic![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
znáte nějaky e-shop kde ty adaptery na telefony prodávají. Na moji nokii jsem nikde nenašel (Nokia E5). díky.
nejraději bych to tam taky nechal ale nevyužité je mi to na nic
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Dostat to ako orig. prislusenstvo v Opli. A stoji to kapke vela ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
http://opel-accessories.com/productgrou ... %C3%A1bava
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
http://opel-accessories.com/productgrou ... %C3%A1bava
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Díky ta tip, jestli ta cena je jen za ten kus plastu tak to si ho radši nechám v kapse
, ale snad to je za celou hands free sadu
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ta cena je len za kolisku do portalu medzi sedalami ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Tak mobil zůstane v kapse, nebo mu udělám pelíšek pod ruční brzdou
,za kus plastu 200Euro
.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
A je to tady,
Novej telefon a hned problém. přes bluethoot se připojí a hned odpojí. Jak už někdo psal. novej telefon a 4 roky starý UHP. Včem si mám dát přehrát software? Mobil nebo UHP?
díky
Novej telefon a hned problém. přes bluethoot se připojí a hned odpojí. Jak už někdo psal. novej telefon a 4 roky starý UHP. Včem si mám dát přehrát software? Mobil nebo UHP?
díky
Jaky mas telefon?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nokia E5 nejposlednější verze symbian
Ak má UHP 4 roky, určíte si daj najprv update firware UHP(minimálne verziu 3.2). V starých UHP bol vôbec problém so synbianom. Já som kôli tomu nepoužíval Nokiu 1/2 roka. Ale teraz nemám problém.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look