POPIS::Dělení BC
Re: POPIS::Dělení BC
nejako som to nepochopil, dá sa aj na BID nastaviť aby ukazovalo aktuálnu alebo priemernú spotrebu?? alebo tam musí byť GID?
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
- Reklama
Da ale musis aktivovat BC
Můžete mi prosím poradit? Mám auto viz podpis, CD70 a CID displej, BC mám funkční ALE, nezobrazuje se mi na hlavní stránce BC průměrná spotřeba, ale pouze dojezd a aktuální spotřeba. Dá se to někde nastavit ať to mám jako RomanK na tomto obrázku? Já tam mám jenom ten vrchní a spodní řádek...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Je treba preprogramovat displej a nahrat novsi soft verzie CD83.
Pise o tom PepaS na svojej stranke:
http://www.pepas.cz/projekty/opel-navi-sk/
Citujem:
"barevný displej CID SW verze CD59, CD83 a CG83. Majitelům displejů verze CD59 se v rámci programování slovenské jazykové verze může udělat upgrade na SW verzi CD83, čímž se rozšíří zobrazované parametry palubního počítače dojezd a okamžitá spotřeba o průměrnou spotřebu"
Pise o tom PepaS na svojej stranke:
http://www.pepas.cz/projekty/opel-navi-sk/
Citujem:
"barevný displej CID SW verze CD59, CD83 a CG83. Majitelům displejů verze CD59 se v rámci programování slovenské jazykové verze může udělat upgrade na SW verzi CD83, čímž se rozšíří zobrazované parametry palubního počítače dojezd a okamžitá spotřeba o průměrnou spotřebu"
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Je možné doprogramovat další funkce BC,když mi ukazuje pouze čas cesty a čas zrychlení 0 - 100 km/h? Mám Gid displej a rádio CD30 MP3. Díky
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Tak čas cesty bych chápal, ale čas zrychlení 0 - 100 km/h? Kde to ukazuje???
V možnostech BC,ale bohužel toto jsou jediné funkce,co umí....sauce píše:Tak čas cesty bych chápal, ale čas zrychlení 0 - 100 km/h? Kde to ukazuje???
To by chtělo fotku... To jsem na Astře ještě neviděl.
Ok,počkejte chvilku seběhnu,jen musim něco sehnat na focení... Telfon v servise a foťák pryčsauce píše:To by chtělo fotku... To jsem na Astře ještě neviděl.
No tak to si asi ani nemohl vidět,páč jsem si to spletl se služebákem,v nastavení BC mam pouze počítání času celkového a pak pouze čas jízdy s přestávkami nebo bez nich.....