reproduktory
Re: reproduktory
Swabel
Díky, ale to jsou repráky ve dveřích, ty sou ok - já se chci dostat k těm ve sloupku, k těm výškovejm, ten mi chrčí....
Díky, ale to jsou repráky ve dveřích, ty sou ok - já se chci dostat k těm ve sloupku, k těm výškovejm, ten mi chrčí....
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Tak mě tak napadá, když je vás tu pár co repráky měnili - nemáte někdo ty původní? Já bych potřebovala jen ten jeden malej, tak kdyby se jich někdo chtěl za rozumnou cenu zbavit ...
V Astře se používají tři druhy výškových repro. Dva mám, ale potřeboval bych vědět jaké je na tom tvém číslo.Tereza píše:Tak mě tak napadá, když je vás tu pár co repráky měnili - nemáte někdo ty původní? Já bych potřebovala jen ten jeden malej, tak kdyby se jich někdo chtěl za rozumnou cenu zbavit ...
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Romane, to nemám tušení. Abych se mohla podívat, musela bych se k tomu repráku dostat a to se mi úplně nedaří, nechci na to používat moc hrubou sílu, abych ten kryt nezničila (v jak na to se píše, že na to potřebuju nějakej plastovej klín).
A v jakejch cenovejch hladinách se ty repráky pohybujou? Včera sem spočítala, že mě to auto stálo za 2 měsíce už 15 tisíc, ted přibydou ještě gumy a palivovej filtr a žhavení, takže peněz hromada, takže mě napadá, jestli by prostě nestačilo ten reprák dočasně odpojit - aspon by nechrčel a nebyl by slyšet. Takhle sem to udělala i u Punta a ty repráky nebyly tak zas potřeba .
A v jakejch cenovejch hladinách se ty repráky pohybujou? Včera sem spočítala, že mě to auto stálo za 2 měsíce už 15 tisíc, ted přibydou ještě gumy a palivovej filtr a žhavení, takže peněz hromada, takže mě napadá, jestli by prostě nestačilo ten reprák dočasně odpojit - aspon by nechrčel a nebyl by slyšet. Takhle sem to udělala i u Punta a ty repráky nebyly tak zas potřeba .
Zdravím v Aute mám CD30 ,a premýšlal som trošku nad výmenou reprákov.Nebudem tam dávať nejké zosilňovače,a podobné veci,a čakať kto mi potom vybere auto.........Len obyčajné prepro do dverí,tak sa chcem spýtať -
- Oplatí sa mi vôbec kupovať repro ak mám CD30?
- a viete o nejakých dobrých repro za rozumnú cenu??? poprípade linky na SHop cez net....diky moc
- Oplatí sa mi vôbec kupovať repro ak mám CD30?
- a viete o nejakých dobrých repro za rozumnú cenu??? poprípade linky na SHop cez net....diky moc
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Adriano tady mas typ repro, melo by jit vymenit kus za kus - http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/z ... y/ts-q172c
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Diky,ale 150 euro za jeden reprák....to je podla mna zbytočné...chcel by som len niečo lepšie ako sú v aute,a za rozumnú cenu...ale diky moc za link
Kvalitu za 15€ nekoupis
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To viem taky ,ale za 350 som mal moznost kupit celu hudbu do auta,aj subace,zilnovace atd....a tak preto mi je blbé vyhodiť 600eur len za repro do dverí
- milan7
- Kontaktovat uživatele:
Na tyto repro jsem četl odkaz na tomto fóru již několikrát. Uvažuji o nich (cena je přijatelná) avšak budu určitě nechávat origo rádio - CD30 MP3. Jde mi především o to, zda Opel nevybírá komponenty tak, aby si kvalitou odpovídaly - tj. repro papírové a k nim stejně kvalitní zesilovač.. Pomohu si nákupem repro a ponecháním origo rádia?milosh píše:Adriano tady mas typ repro, melo by jit vymenit kus za kus - http://www.pioneer.sk/sk/nav/produkty/z ... y/ts-q172c
Je tu někdo, kdo tyto repro skutečně má v kombinaci s originálním rádiem? Vím, že "by měly" hrát lépe oproti papírovým, ale zkušenost je zkušenost (i když subjektivní )