Čeština a slovenština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Re: Čeština v CD70, DVD90, GID a CID displejích
Klobuk dole! Šikovný chlapík!
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Čas pokročil a já sním. Na přiložených fotkách se můžete podívat, jak vypadá aktuální počeštěná sestava DVD90 a barevného displeje. Ještě mi chybí přeložit textíky spojené s funkcí navigace a udělat revizi již přeložených textů (někde občas něco utíká mimo). K plné kráse by to ještě chtělo doplnit češtinu do ovládání klimatizace (pár textíků tam je schovaných) a samo že také udělat hlášení pro navigaci v CZ, což není problém, pokud se najde milý hlas . O překladu UHP (portál mobilního telefonu) zatím neuvažuji, i když…. kdo ví.
Po finalizaci DVD90 & CID ještě vyřeším starší generaci GIDů. Starší GID mám na stole, tak ho také na zkoušku upravím. V rámci úpravy je možné v CIDech a GIDech aktivovat polštinu (pal. počítač a diag. hlášky), která tam je již nachystaná, ale jelikož DVD90 & CD70 Polsky neumí, není ta volba aktivní.
No také mám jeden kousek CD30 MP3, takže na ten se také časem mrknu… i když dělat lokalizaci rádia a počítače už asi nemá moc smysl.
Po finalizaci DVD90 & CID ještě vyřeším starší generaci GIDů. Starší GID mám na stole, tak ho také na zkoušku upravím. V rámci úpravy je možné v CIDech a GIDech aktivovat polštinu (pal. počítač a diag. hlášky), která tam je již nachystaná, ale jelikož DVD90 & CD70 Polsky neumí, není ta volba aktivní.
No také mám jeden kousek CD30 MP3, takže na ten se také časem mrknu… i když dělat lokalizaci rádia a počítače už asi nemá moc smysl.
-
- Kontaktovat uživatele:
až to budu komplet, šoupnu někam video....
K tomu dodam jen jedine - BOMBA !!!!!
A zeptam se na jednu vec ktera by jiste nejen me zajimala, jde to prehrat na pockani a jen po kabelu nebo je nutne jeste neco dodelavat jako u cestiny do pocitace astry G?
A zeptam se na jednu vec ktera by jiste nejen me zajimala, jde to prehrat na pockani a jen po kabelu nebo je nutne jeste neco dodelavat jako u cestiny do pocitace astry G?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Paráda, určitě bych měl také zájem ....
Co sa tyka zmany jazyka navigacie na CZ/SK, nasiel som nejake info na tomto fore: http://www.gpsunderground.com/forums/sh ... 080&page=2
Navod mi vsak nie je uplne jasny, ak ma niekto skusenosti s upravou navi CDs/DVDs, mozno by sa nato mohol pozriet, podla popisu usera hellrc5 by to nemalo byt az tak zlozite.
Navod mi vsak nie je uplne jasny, ak ma niekto skusenosti s upravou navi CDs/DVDs, mozno by sa nato mohol pozriet, podla popisu usera hellrc5 by to nemalo byt az tak zlozite.
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009
Ano mne to tak ide, netreba ani milý hlas , staci oficialny jazyk z novsej verzie vdo navigacie, PepaS dufam o tom vie a len sranduje s tym hlasom ci naozaj chces nahovorit vsetky hlasky nanovo? To by bolo podla mna zabralo zbytocne vela casu. Napisem ti este PM.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek