Navigace, palubíní počítač... je too hodně
Re: Navigace, palubíní počítač... je too hodně
Zajimavé takže bez toho propojení radia s abs to navigovat nebude? pěkné ale dalo se to čekat.
Vrtá mi hlavou jiná věc a to je palubní počítač ano spoustu toho tady bylo již řečeno ale kolega co mo dal auto na diagnostiku mi naznačil, že u mě dodělat počítač nepůjde jelikož nemám na palivové nádrži čidlo a logicky mi to pak došlo z čeho bude ten BC vypočítavat spotřebu apodobně když nemá údaj o nádrži? nebo je to blbost a všechny vozy astra h mají osazené čidlo v nádrži?
Vrtá mi hlavou jiná věc a to je palubní počítač ano spoustu toho tady bylo již řečeno ale kolega co mo dal auto na diagnostiku mi naznačil, že u mě dodělat počítač nepůjde jelikož nemám na palivové nádrži čidlo a logicky mi to pak došlo z čeho bude ten BC vypočítavat spotřebu apodobně když nemá údaj o nádrži? nebo je to blbost a všechny vozy astra h mají osazené čidlo v nádrži?
- Reklama
každá ma čidlo, bud linearny odpor, alebo linearne napetie
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Jestli máš auto z roku 2004, tak bude mít lineární odpor. S tím pak ale souvisí, jaký ident má dispej CID. Ne každý CID totiž lze naprogramovat kódovým indexem, aby pak správně fungoval s čidlem které má lineární odpor. Pokud tam bude nesprávný index, bude BC ukazovat nesmyslný dojezd. Více informací je v tématu "Displeje Astra-H Zafira-B přehled, indexy, programování" tady.
- vojtavojta
Navigovat to bude,ale sipka "nejede"plynule ale tak jakby skakala,a stava se ze zrovna jak mas nekde odbocit a ta sipka ma teprve udelat ten "trchany pochyb"tak povel pro odboceni muze prijt o vterinu pozde.Nevim jestli jsi to pochopil ale lepsi to popsat asi nejde.Saidly píše:Zajimavé takže bez toho propojení radia s abs to navigovat nebude? pěkné ale dalo se to čekat.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Dobrá s navigaci to chápu že to propojení pomáhá ukazateli čili je přesnější. Palubní počítač zavisí na liearním odporu nebo napětí to potom spolupracuje s určitým typem displejem.Nu sečteno podtrženo žádné pozitivní zprávy ale to se dalo čekat... Všem děkuji za přízpěvky.
Jen asi poslední dotaz scháním někoho schopného s Op-comem Nebo Tech2 v moravskoslezsku (já Třinec) našel jsem tu nick DAVE z ovy ale již tu není ani kontakt po sobě nezanechal tak se ptám nevíte o někom? potřebuju aby se mi na vůz někdo co se v tom vyzná podíval.
Jen asi poslední dotaz scháním někoho schopného s Op-comem Nebo Tech2 v moravskoslezsku (já Třinec) našel jsem tu nick DAVE z ovy ale již tu není ani kontakt po sobě nezanechal tak se ptám nevíte o někom? potřebuju aby se mi na vůz někdo co se v tom vyzná podíval.
- vojtavojta
Kolikaty mas rocnik auta???
OP-COM
OP-COM
Paráda Astra z třince, kontakt určitě naváži.
Rok výroby vozu je 2004 k měsíci se tak nějak nedopátrám
Rok výroby vozu je 2004 k měsíci se tak nějak nedopátrám
- vojtavojta
Jak mas 2004,tak ident displeje musi byt KS. Jaky mas ty ???
OP-COM
OP-COM
ident displeje je KS 13111166