RomanK píše:DISPLAY SAFE znamená problém mezi rádiem a displejem. Chtělo by to ale diagnostiku, aby se zjistilo proč tu hlášku displej píše.
Displej
Re: Displej
Ja vedel ze to tady Roman nekde psal
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
To může být problém. Většinou to dělá, když vymění rádio. Třeba CD30 co mělo MP3 za to, které je nemá. Potom třeba zjistit kód k tomu rádiu, které je v autě, resetovat jej a naprogramovat jej kódem který je v displeji (security kód k autu). Jakékoli přeprogramovávání je zbytečné pokud neznají kód. To samé platí i pro výměnu displeje. Je tam hláška DISPLAY SAFE nebo RADIO SAFE?
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
ale ja sem vymenil radio a celou dobu mi display sel ale az vcera mi nesel a pak po nekolika minutach naskocil nemam tam orig.radio tak by me zajimalo vcem je chyba jestli teda nekdo vite,to radio tam mam uz od cervence a za celou dobu nic az vcera takovy to problem
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW
RomanK
Tak mi už sme si to vysvětlili po telefonu, je tam "display safe", od tý doby co jsem to koupila. Tak snad doufám, že se to nějak vysvětlí/vyřeší, protože na ten display se těšim, ale aby byl zase safe, to bych byla nerada
.
Tak mi už sme si to vysvětlili po telefonu, je tam "display safe", od tý doby co jsem to koupila. Tak snad doufám, že se to nějak vysvětlí/vyřeší, protože na ten display se těšim, ale aby byl zase safe, to bych byla nerada
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Chcem sa spytat či sa dá vymenit displaj TID za BID alebo GIT a ak ano bude sa potom dat aktivovat PC?
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Tak včera mi Roman nainstaloval novej display a aktivoval PC a autíčku to moc sluší (až na ty hodnoty spotřeby). A sledovat Romana při přáci, to je koncert, moc šikovnej kluk
. A ta jeho mašinka, skvělá!
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáš!
Vždycky bych u něj v dílně byl klidně celej den!
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Vždycky bych u něj v dílně byl klidně celej den!
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
chci foto CIDU otone v tvé kářeOton píše:Jak říkáš!![]()
Vždycky bych u něj v dílně byl klidně celej den!![]()
![]()
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
už není
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak voe!
Zejtra ho vyfotím! ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)