Mě to ale včera svítilo co jsem si toho všimnul asi okolo osmé a když jsem se díval v jedenáct pořád svítilo. Ráno nesvítilo,teď svítím zase,docela mě to s...
Budu asi muset opravdu zavolat RomanaK a domluvit se s ním.
Přijde mi divný,že to dělá i když vytáhnu klíček ze zapalování,to by snad nemělo i když rádio zapneš.Paradox je že když zapnu rádio při vytaženým klíčku,tak ty tlačítka zhasnou a svítí jenom displej,má to tak být?
Jsou to prostě jenom ta tlačítka pro autorádio,ovládání klimatizace to nedělá,jediný co mě napadá,závada na autorádiu.
Svítící panel autorádia?!
Re: Svítící panel autorádia?!
Astra H Z16XEP
- Reklama
Ja si myslim ze by to melo byt naopak, kdyz to pustis tak by se melo radio rozsvitit i displej a tlacitka na volantu. No poptej se
Jinak to problikavani CIDu me taky dela si myslim jestli to neni nejaka kontrola jestli tam ten displej je ale po chvili mi vsechno v aute chcipne
Jinak to problikavani CIDu me taky dela si myslim jestli to neni nejaka kontrola jestli tam ten displej je ale po chvili mi vsechno v aute chcipne
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Tak mám další poznatek,teď jsem seděl v autě a všiml jsem si,že se to rozsvítí,pak zas zhasne,znovu rozsvítí a pořád dokola...
A ještě když odemknu auto a má se rozsvítit ovládání autorádia a klimatizace + budíky atd.,tak se ve středovém panelu rozsvítí jenom to ovládání klimatizace a ovládání autorádia zhasne a rozsvítí se až po zapnutí světel.
A ještě když odemknu auto a má se rozsvítit ovládání autorádia a klimatizace + budíky atd.,tak se ve středovém panelu rozsvítí jenom to ovládání klimatizace a ovládání autorádia zhasne a rozsvítí se až po zapnutí světel.
Astra H Z16XEP
Tak příčina zjištěna a odstraněna.Zajel jsem za RomanemK,kouknul na to,zkusily jsme jiný rádio vše fungovalo jak mělo,tak jsem si ho tam rovnou nechal ,bylo za super cenu,ještě jednou díky Romane .Jinak mi udělal ještě pár úprav jen tak mimo řečí a ještě nás nějaký čekaj. Už teď se těším.
Jinak to původní rozdělal a evidentně už ho někdo zkoumal a dal mu co proto,bylo v hrozným stavu,spíš se dívím,že vůbec fungovalo.Původní majitel byl turek,žijící v Německu .
Jinak to původní rozdělal a evidentně už ho někdo zkoumal a dal mu co proto,bylo v hrozným stavu,spíš se dívím,že vůbec fungovalo.Původní majitel byl turek,žijící v Německu .
Astra H Z16XEP