Nabijanie baterie plus auto radio
Re: Nabijanie baterie plus auto radio
teraz si ma dostal do pomykova, takze vobec netusim ako to bolo. Ale asi som len priradoval stanice k tlacitkam.
- Reklama
Mne sa tiež zdá že som neladil stanice, keď som prepol na tuner tak začal hrať Expres aj keď ostatné stanice som neskušal. Takže nevím.
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
stanice zůstanou , ale okna si pak musíš ještě udělat krajní pozice
Dotaz trochu mimo tématu, ale je průser dobíjet občas baterku bez odpojení ? Mám automatickou nabíječku Tronic T4X a obzvláště v zimě, po nějakých krátkých "crcačkách" nebo když se naopak moc nejezdí, jsem zvyklý auto v garáži napíchnout. Nikdy se nic nepřihodilo, ale třeba dělám nějakou chybu.
Autoradio je sparovane s autom, takze ziadny kod sa nemusi zadavat, stanice su ulozene v eeprom, ktora ich uchova aj bez napatia z baterie. Resetne sa akurat pocitadlo, pocitac a treba len nastavit doryzy na oknach.
A pokial nabijacka dava normalne nabijacie napatie 12-13V, tak myslim by nemal byt problem nabijat bateriu priamo v aute.
A pokial nabijacka dava normalne nabijacie napatie 12-13V, tak myslim by nemal byt problem nabijat bateriu priamo v aute.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek