Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: Dojezd pod 50km - navigace k nejblizsi pumpe

Příspěvek od RomanK » 16 zář 2010, 23:12

Je to jedna z výborných funkcí OEM navigací, které TomTom, Igo a podobné nejspíš nikdy mít nebudou. Při volbě vybrat benzín. pumpu se zobrazí seznam, kde jsou názvy, vzdálenost a směr k té či oné pumpě. Uživatel si pak může vybrat kde natankuje. Buď na neznačkové pumpě, kterou má ve směru cíle, nebo si třeba zajede na značkovou pumpu vzdálenou 3km.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

Reklama

pepcco

Příspěvek od pepcco » 18 zář 2010, 12:04

Je to naozaj super vec. Pred nedávnom som bol v Rakúsku a pri dojazde 50 km mi to naskočilo a vyhľadalo asi 15 benzínových púmp. Mal som aktívnu navigáciu, ale určite mi to naskočí, aj keď je neaktívna, označím petrol station a vyhľadá dostupné pumpy. Super vlastnosť tejto navigácie! 8-) 8-) 8-)
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1

Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord » 18 zář 2010, 12:21

Můj TomTom má taky databázi pump a můžu ji v klidu vyhledat přes body zájmu a dojet k ní. Ovšem TomTom nezjistí hladinu benzínu :) Jinak je to v podstatě to stejné.
už není

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 18 zář 2010, 12:24

RomanK píše:Je to jedna z výborných funkcí OEM navigací, které TomTom, Igo a podobné nejspíš nikdy mít nebudou.
Když mi dochází nafta, tak si v IGO, nebo v Automapa 6.6 najdu taky nejbližší pumpu z POIbodů kde se nacházím, jen to musím ručně zadat.
Ale tohle je fakt dobrý... 8-)
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 18 zář 2010, 20:00

I zdarma navi v Nokii umí navést k nejbližší pumpě :mrgreen:

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 19 zář 2010, 06:17

ale nějak si kluci musí tu vestavěnou navi přichválit, ne ? :D Osobně bych ji nechtěl ani zadarmo a ani tato poměrně dobrá vlastnost mě nepřesvědčí. Mimo to, většinou dotankovávám tak nějak průběžně.

azo

Příspěvek od azo » 19 zář 2010, 13:22

Jen ať přichvalují ;) Aspoň se tahkle jeden dozví, co všechno to umí, když nemá čas, pátrat v návodech, zkoumat a zkoušet.. Taky to na mě onehdy něco na displeji pindalo, ale já se nenechal vzrušovat a mazal k pumpě, kterou jsem si cestou tam zapamatovatl.. takhle aspoň vím, že to umí nejen mi nadávat, ale i by mi to poradilo 8-)
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 20 zář 2010, 07:32

Hombre a Dimi: Asi takto, cim mene musim s sebou tahat veci do auta tip lip a navi mezi to taky patri, to je jen jedna z mnoha vyhod co ta original ma. Taky mam v supliku tomtom xl ale od doby co mam v aute navi tak jsem jej nepouzil. Nevim jake dalsi vyhody vidite v prenosne navigaci krom toho ze se daji casteji aktualizovat mapy? BTW: Videli jste nekdy tu navi opel v akci s cestinou a OPRAVDU rychlyma reakcema ve meste za provozu a ne jako ty prenosne (mluvim za TT, sice jsem zkousel na PDA i Igo ale moc me nepresvedcilo).
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrMarian » 20 zář 2010, 07:56

Zdravim,

To milosh: Prenosne navi maju jednu velku nevyhodu a to je, ze ju musis nosit, ale podla mna uz nemaju ziadnu inu a maju uz len vyhody ... nie malou je stala aktualnost map (do roka 4-6x), vlasne POI, planovanie doma v teple :D - popr. na PC - google / mapy, RDS / TMC, ak ju nepouzivas das do zadu detom a moze hrat hry (Win CE) / pozerat filmy / pocuvat hudbu, nizka cena! Ja pouzivam iGo a ta je podla mojho nazoru (pre mna) NAJ ... so skinom Dimka - rychle a spolahlive.

No, este mi napadaju vyhody palubneho NAVI a to je automaticke navigovanie k benzinke pri dojazde pod 50km ... i ked niekedy to moze byt aj nevyhoda (napr. ta nanavigujek nejakej sracke ...), je to estetickejsie ... ale za 40 000Kc?! (ked som kupoval auto bola taka cena neviem aka je dnes) - za tu cenu mam 8 celkom slusnych navigacii :|

Prajem pekny den.

M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek

Odpovědět