Navigacia
Re: Navigacia
do toho rádia se nic nenahrává, ono to stále čte z média buď z CD nebo z DVD
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Aha tak to se omlouvam jeste jsem panic co se astra h navi tyce
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak v tom pripade radsej externu navigaciu ako orginal, tu si ak potrebujem viem pozicat, alebo to urobim cez mobil
Mám vestavěný napájecí stojánek do přístrojové desky.Dělali to v oplu.Je to zapojený na klíček zapalování.Ten stojánek jsem musel dokoupit.Žádný kabel.Je to super.Navigace startuje zároven s nastartováním vozu.
S pozdravem mudr.sat
S pozdravem mudr.sat
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Nebo nový telefon s origo navigací od Nokie. Ted to uvolnili a funguje suprově a zadara. Koupil jsem jen držák od Broditu na telefon. Mám Nokii E52 a běhá to na ní bez problémů a pokud máš třeba BT HF sadu a spojíš se s ní, tak ti navigace jde přez rádio a pokyny slyšíš z reproduktorů. Je to super.
-
dakujem panom poslednych dvoch sprav....konecne vyjadrenie k veci, k teme....
ASTRA H Z19DTH - moja laska
Taky plánuju koupit E52ku, běhá na ní navigace opravdu dobře? Ona už má vestavěný GPS přijímač? Mám E51 a maximální spokojenost tak chci nástupce
Je fakt super. Má vestavnou GPS a Wifi. Pak si jen stáhneš z Nokia stránek aplikaci, vybereš si jazyk navigace a stáhneš. Pak si vybereš kterých zemí chceš mapy a stáhneš na kartu a maká. Byl jsem s ní dvakrát po Praze a super. Mám držák vedle rádia a příjem pohoda a vidět na ní je taky dobře. Trochu jsem váhal, protože tento telefon má špatné recenze. Prý se vypíná atd. Vše je již dávno odstraněno a je to super telefon s famozní baterii. Vydrží klidně i těch udávaných 14 dní.
Tak děkuju za info. Bude mi končit smlouva tak do něj půjdu. Mapy jsem zkoušel už do E51 jenže bych musel dokoupit externí GPS přijímač a to sem nechtěl. Takže pak ještě koupit držák na telefon a já mám vyřešíno
ja budem pouzivat starsiu N95, zatial to staci.