Prémiové bedny
Re: Prémiové bedny
Taky sem si nevšim, že Pioneer jsou jen přední. Takže nakonec přece jen Opel levnější. Prý jsou to dobrý a kvalitní repro, ale právě jsem čekal, že někdo, kdo se v tom vyzná, poradí.
- Reklama
JA ty pioneery uz mam ale zatim nejsem rozhodnut pro montaz, nemate nekdo srovnani parametru veskerych repro co se davaly do Hacek? nerad bych si pohorsil, mam 7 repro a hraje to slusne na muj vkus a seriove repro
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
si robis snad prdel milosh s tym ze by si si pohorsil
ale ked sa bojis,tak ja ta tych pioneerov zbavim ak teda moc chces
vies ty co,kludne okrem postovneho aj nejaky cash ti za to dam )
ale ked sa bojis,tak ja ta tych pioneerov zbavim ak teda moc chces
vies ty co,kludne okrem postovneho aj nejaky cash ti za to dam )
Astra H, 1.7 CDTi
ok tak jsme se zasmali no ja je tam dam az nebude 10 pod nulou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jak se to teda řeší, když si koupim ty Pionerry, tak vyměnim jen přední repro ve dvěřích a výškáče ve sloupcích a ty zadní repro tam nechám? :X To se nedá dokoupit, nebo neprodávají kompletní celou sadu ? Když už, tak to chci mít uplně celý...
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Darku, jak casto jezdis v aute vzadu kdyz jedes sam? Zadek bych neresil stejne to je jen na dokresleni
Vymeniť sa dá aj vzadu. Ja sa na to chystám, ale komplet výmena. Vpredu komponetné vzadu koaxiálydark píše:Jak se to teda řeší, když si koupim ty Pionerry, tak vyměnim jen přední repro ve dvěřích a výškáče ve sloupcích a ty zadní repro tam nechám? :X To se nedá dokoupit, nebo neprodávají kompletní celou sadu ? Když už, tak to chci mít uplně celý...
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan