Displej - aktualni spotreba
Displej - aktualni spotreba
Zdarec vsichni!
Mam dotaz, mozna trochu "zvlastni" a staci si poradne precist manual. Ale ja jsem to tam nenasel. Par detailu na zacatek - Opel Astra H, palubni pocitac, automaticka klima. Na displeji palubniho pocitace se zobrazuje spousta udaju - teplota, klima, cirkulae vzduchu, radio, ale velkymi pismeny uprostred je aktualni spotreba a pocet kilometru, ktere ujedu na benzin v nadrzi a nahore datum. A malymi pismeny tam jsou hodiny, teplota. Je nejaka moznost mit toto "opacne" tzn. hodiny velkymi pismeny uprostred, aktualni spotreba trosku bokem a malymi pismeny. Proste ty info na displeji mi moc nesedi. Navic aktualni spotreba me uz fakt bere, nekdy se tam ani nemuzu podivat
Dikes
Mam dotaz, mozna trochu "zvlastni" a staci si poradne precist manual. Ale ja jsem to tam nenasel. Par detailu na zacatek - Opel Astra H, palubni pocitac, automaticka klima. Na displeji palubniho pocitace se zobrazuje spousta udaju - teplota, klima, cirkulae vzduchu, radio, ale velkymi pismeny uprostred je aktualni spotreba a pocet kilometru, ktere ujedu na benzin v nadrzi a nahore datum. A malymi pismeny tam jsou hodiny, teplota. Je nejaka moznost mit toto "opacne" tzn. hodiny velkymi pismeny uprostred, aktualni spotreba trosku bokem a malymi pismeny. Proste ty info na displeji mi moc nesedi. Navic aktualni spotreba me uz fakt bere, nekdy se tam ani nemuzu podivat
Dikes
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Reklama
Re: Displej - aktualni spotreba
Jak dlouho ses majitelem H-cka? ja myslim ze po mesici se uz na spotrebu ani nepodivas...
a na displaj budes koukat jen abys zjistil kolik je hodin....
a na displaj budes koukat jen abys zjistil kolik je hodin....
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Souhlas, prave proto mi tam ta spotreba pripada zbytecna a hodiny, na ktere se koukam casteji jsou v pravem dolnim rohu, malym pismenem a ani ne tucne. To same venkovni teplota, ta je zase vlevo dole, stejne malymi pismeny jako hodiny.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Sice nemam BID, takze mi to neukazuje stejne jako Vam, ale podle me to nejvetsi bude vzdy udaj z palubniho pocitace. A v jeho nabidce nejsou hodiny ani teplota. Takze si asi budes muset zvyknout na maly hodiny a teplotu a velky bude vzdy jeden z udaju PP. Me osobne tam teda spotreba vyhovuje, clovek ma prehled jestli je hodnej nebo jezdi jako prase.
Zdarec,
je to tak, proc by zakryvali hlavni funkci palubniho pocitace. Pokud by byla hlavni funkce palubniho pocitace ukazovat hodiny a teplomer, nebyl by to palubni pocitac, ale hodiny s teplomerem
Diky za komentare, kdyz se na to zpetne koukam, vlastne to byla takova otazka na debatu Takova zrovan ne moc chytra
je to tak, proc by zakryvali hlavni funkci palubniho pocitace. Pokud by byla hlavni funkce palubniho pocitace ukazovat hodiny a teplomer, nebyl by to palubni pocitac, ale hodiny s teplomerem
Diky za komentare, kdyz se na to zpetne koukam, vlastne to byla takova otazka na debatu Takova zrovan ne moc chytra
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- DeepThroat
Kdo se neptá , přece nemůže nic vědět. Já už na displej čumím jen co mi hrajou v rádiu HEY a kolik je stupňů venku a ještě kolik mám na dojezd benzínu.
ps:Tebe jsem v Orlové ještě neviděl a to tam jsem dost často,kdyby na tebe někdo blikal tak se nelekej.
ps:Tebe jsem v Orlové ještě neviděl a to tam jsem dost často,kdyby na tebe někdo blikal tak se nelekej.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Zdarec,
lekat se nebudu, ale pokazde kdyz na mne nekdo zablika tak zpomalim bo si myslim, ze jsou nekde schovani policajti
Ok, budu vyhlizet tmave modrou astru A pokud se nebudu zabyvat zpomalovanim,rozhodne zablikam taky
lekat se nebudu, ale pokazde kdyz na mne nekdo zablika tak zpomalim bo si myslim, ze jsou nekde schovani policajti
Ok, budu vyhlizet tmave modrou astru A pokud se nebudu zabyvat zpomalovanim,rozhodne zablikam taky
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
-
Jak mám nastavit místo aktualni spotřeby průměrnou spotřebu?
Opel Zafira B, 1.9 CDTi 88kW - r.v. 2007
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je dotaz... co máš za displej, v jakém autě... ?? Jaké máš menu ? Záložkové ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
Opel Zafira B s GID displejem a založkami, teda alespoň myslímFrydex píše:To je dotaz... co máš za displej, v jakém autě... ?? Jaké máš menu ? Záložkové ?
Opel Zafira B, 1.9 CDTi 88kW - r.v. 2007