beavis píše:Tak to je hustyyy Napada me pri tom otazka: "A co deti? Maji si kde hrat?"
Maji, jen s dírou v plotě!
beavis píše:Tak to je hustyyy Napada me pri tom otazka: "A co deti? Maji si kde hrat?"
milosh píše:hehe a urco i ty ze zapadniho nemecka
Tak mam vymeneny repro za pajnery ale potykam se z problemem signalu radia, hodne casto se mi zarusuje semtam slysim ve stanicich šumy ,je to dost děsny chvilku zas dobry ,jednou tak a zachvilku jinak ,radio jsem mel vytazeny a tam je napojeni OK, tak nevim co to muze byt jeste rozdelat vzadu pod antenou.......uz nevim co aby to hralo ciste na tak dobrym repru...... :(ale kdyz odsroubuju prut tak radio reaguje /proc to zarusovani obcasne a dost caste/bubo píše:Tak tohle mě říkal technik v sevise taky , že na 90% bude za sníženým příjmem signálu zesilovač , který je u Astry v té základně , do které se natáčí prut . Další co říkal , že seriové rádia jsou ty nejhorší co na trhu může být .MrMarian píše: Skor by som povedal ze na prijem signalu ma velky vplyv antenny zosilovac. Ma Astra antenny zosilovac? Ake ma zosilnenie?
Takže jak poznat , jestli je špatný , nebo dosluhuje zesilovač ?
Nebo jestli ten příjem kazí celé seriové rádio a anténa je OK ?
Každopádně u mě výměna biče o dost pomohla , ale stejně to není pořád ono , proti bývalému kazet. Panason. je to mizérie . Výměna anteny v servise celkem prý stojí 1600,- Kč .
Ale jestli to vůbec pak pomůže ? Když bude pachatel rádio
chystam se vymenit antenu protoze mi to hraje obcas hoodne mizerne pochopil jsem spravne ze musim koupit antenu s napajenim phantom ?/napajeni po koaxu/vojta píše:napájenej bude asi po koaxu = úspora jednoho kablíku, v géčku bylo napájení vedený zvlášť
jinak pro háčko existují 2 délky antén, ale osobně sem nepozoroval problém ani s jednou
jedinej problém co sem měl tak na vanu když sem ho dovezl tak někdo tak zarval prut do tý základny že nešel vyšroubovat a ten závit v základně se celej protáčel takže se asi "odpojil" od kabelu a signál byl ale pak opravdu mizervej, to se dal poslouchat snad jenom vepřohlas knedložurnál, pomohla výměna základny asi za 1000kč ale pak sem dával navigaci a tim pádem jinou anténu a tadle nová základna asi měsíc jetá mi leží doma tak kdyby někdo chtěl...
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |