CD 70 NAVI - po nastartovani mp3 nepokracuje -VYRIESENE
CD 70 NAVI - po nastartovani mp3 nepokracuje -VYRIESENE
Zdravim, vzdy ked nastartujem, resp. zapnem radio tak mi zacne hrat pesnicka odznova (ta ista, ktora nedokoncila ked som motor vypol)..robi mi to len pri MP3, neda sa to nejako nastavit aby to pokracovalo?..nikde na fore som to nenasiel a nenasiel som to ani v nastaveni radia.
Nejazdim moc dlhe trasy a navyse vacsinou pocuvam niekolko desiatok minutove sety..je to pre mna nepochopitelne..kedze pri normalnom CD mi to tusim pokracuje.
Dakujem za kazdu pomoc
Nejazdim moc dlhe trasy a navyse vacsinou pocuvam niekolko desiatok minutove sety..je to pre mna nepochopitelne..kedze pri normalnom CD mi to tusim pokracuje.
Dakujem za kazdu pomoc
Naposledy upravil(a) zamky dne 17 lis 2011, 22:24, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H 2005 / Z17DTH 74 kw
- Reklama
Re: CD 70 NAVI - po nastartovani, mp3 nepokracuje - hra odzn
Obcas si taky pustim nejaky setik ale hraje mi to vzdy od te casti kdy jsem to vypnul
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Robi mi to len pri uplnom vypnuti radia, ked prepnem na radio pocuvam a potom prepnem spat na cd - mp3,tak to pokracuje...po vypnuti sa mi nastavenia radia nevymazu,takze radio ma prud pre ulozenie nastavenia,..auto je rocnik 2005,cize z tych prvych,nemoze byt,ze to vtedy inzinieri este nemali tak premakane a potom to vylepsili?..alebo da sa nejak upgradenut soft v radiu ?
Mam taky 2005, v tom bych problem nehledal.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky mi to funguje bez problémů....sem to byl teď raději ověřit
Začne kde skončil jak na CD, tak na MP3
Začne kde skončil jak na CD, tak na MP3
A neni to jen v nastaveni
Este som rozmyslal, ci nieje vadne cd..ale to by ho vyhodilo pri chybe a nie pustilo pesnicku od zaciatku..je to teda zahada
Do nastavení jsem taky koukal, ale tohle se tam nastavit nedá. pouze opakování, náhodný výběr.......a podobný bejkárny, ale jestli začít od začátku nebo ne, to jsem nenašel.
Ked vypnem tlacitkom pocas zapnuteho zapalovania a potom hned zapnem,tak to nacita, nieje tam nejaka mala zalozna baterka co uz moze byt vybita?
tak nakoniec som aktualizoval radio na verziu 2007 ..a ide to